OPLOSSINGEN

SECURITY SETTINGS NAVIGATOR

Maak een beveiligd ecosysteem voor printen en scannen met Canon's gratis en gebruiksvriendelijke Security Settings Navigator. Download de aanbevolen beveiligingsinstellingen voor uw individuele omgeving en verbeter uw IT-beveiliging.
Security Settings Navigator_3

OVERZICHT

Een ingebouwde beveiligingsoplossing voor uw Canon-apparaat

Security Settings Navigator maakt gebruik van de ingebouwde technologie in uw Canon-apparaat en uw eigen inzichten om naadloos de juiste beveiligingsinstellingen voor uw omgeving toe te passen.

Security Settings Navigator helpt uw organisatie te beschermen

Apparaten die zijn aangesloten op een netwerk vormen een beveiligingsrisico. Canon-apparaten zijn uitgerust met de nieuwste beveiligingsfuncties en -functionaliteiten om deze risico's te beperken.

Door deze maatregelen voor cyberbeveiliging te gebruiken en toe te passen met Security Settings Navigator, kunt u uw apparaten, uw gegevens en uw bedrijf beschermen.

De voordelen van Security Settings Navigator

Ontdek hoe Security Settings Navigator uw belangrijke gegevens en uw printinfrastructuur kan beschermen.

Recommended Security Settings_NL.mp4

Krijg controle over de beveiligingsinstellingen voor uw apparaat

Op de moderne werkplek bestaat een groeiende behoefte aan een volledig in het netwerk geïntegreerde print- en scantechnologie, die goed moet worden beschermd.

Hiervoor moeten beveiligingsinstellingen voor meerdere apparaten worden toegepast. Dit neemt enige tijd in beslag en vereist mogelijk ook diepgaande kennis van IT-beveiliging.

Met Canon Security Settings Navigator is dit eenvoudig en is er geen IT-expertise nodig, omdat alle aanbevolen instellingen met één druk op de knop kunnen worden toegepast.

Bescherm uw apparaat

Bescherm uw apparaten tegen externe-en interne bedreigingen. Stel tweefactorauthenticatie en beperkingen voor apparaatfuncties in voor zowel printer- als cloudgebaseerde beveiligingsmaatregelen.

Bescherm uw gegevens en documenten

Voorkom potentiële datalekken. Gegevensprivacy in uw netwerk kan worden gegarandeerd met IPSec, het filteren van poorten en ondersteuning voor TLS 1.3 en WPA3.

Security Settings Navigator_1

Bescherm uw netwerk

Bescherm uw netwerk tegen malware.

Systeemverificatie bij het opstarten met ondersteuning voor Platform Firmware Resiliency (NIST SP800-193) met automatisch herstel, SIEM-ondersteuning en McAfee Embedded Control analyseren het apparaat in realtime om externe aanvallen te detecteren en voorkomen.

Zorg voor compliancy en bescherm uw reputatie

Houd u aan de wet- en regelgeving omtrent gegevens om boetes en schade aan de reputatie van uw organisatie te voorkomen. Verbeter uw beveiliging nog meer met de gebruiksvriendelijke Security Settings Navigator of laat de experts van Canon een oplossing op maat maken voor de omgeving van uw organisatie.

Security Settings Navigator_16
Security Settings Navigator_video-thumbnail_02

Hoe kunt u

Security Settings Navigator

Nadat u maximaal vier vragen hebt beantwoord, geeft Security Settings Navigator u de aanbevolen beveiligingsinstellingen en de stappen om deze te configureren. Bekijk de instructievideo voor meer informatie.

Content downloaden

Bekijk onze flyer van één pagina waarin de voordelen van Security Settings Navigator woren uitgelegd en leer hoe u beveiligingsinstellingen kunt toepassen met de tool.

Online handleiding

Ga via onderstaande link naar de Canon-website met online handleidingen. U vindt Security Settings Navigator onder 'Beveiligingsinformatie' op de pagina met de handleiding voor uw machine.

Security Settings Navigator_QR code

Gerelateerde producten en oplossingen

Ontdek nog meer producten, services en softwareoplossingen die uw organisatie kunnen helpen productiever te worden.

Ontdek meer

Lees meer over hoe Canon u kan helpen de beveiliging van uw kantoor te verbeteren.

HULP NODIG?

Wilt u meer weten over Security Settings
Navigator of een andere oplossing van Canon?

Privacybeleid

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout