BUSINESS PODCASTS

Praktijkgericht advies, inzichten en inspiratie

...van opinieleiders in print en communicatie
Canon Camera

OVERZICHT

Op basis van de thema's en 'Make It Mantra's' uit Canon's Insight Rapport leiden onze gastvrouwen Jo Lloyd en Jacky Hobson u met de meest boeiende experts uit de sector door de kansen en uitdagingen van de printwereld.

Ontdek wat hot is in printing, wat klanten tegenwoordig nodig hebben van een grafische onderneming en hoe u extra inkomsten kunt genereren door uw toegevoegde waarde uit te breiden. Ontdek hoe digitale printmogelijkheden zich ontwikkelen en waarom print een krachtig communicatiemiddel is dat in de marketingkit van elke marketeer zou moeten zitten.

Beluister alle (Engelstalige) afleveringen

Onze gastvrouwen

Ontmoet de gastvrouwen die het gesprek over Print Matters leiden.

 • GASTVROUW

  Jacky Hobson

  Jacky heeft 30 jaar marketingervaring, voornamelijk in de grafische sector, in de ontwikkeling van marketingstrategieën, -plannen en -tactieken. Hiermee biedt zij support aan de organisatieplannen van haar klanten.

 • GASTVROUW

  Jo Lloyd

  Jo heeft zeer veel ervaring binnen de grafische sector en richt zich op verkoop, management, gedragstraining en teamwork.

 • Gerelateerde artikelen

 • Canon Ascent Programma

  Het Canon Ascent Programma is een programma voor alle Professional Print-klanten van Canon en specifiek afgestemd op uw doelstellingen en ambities.

 • Make It Count

  Ontdek hoe u de waarde van print in communicatie aantoont en de effectiviteit ervan meet.

 • Tien manieren om waarde toe te voegen voor uw klanten

  Marketeers verlangen dat grafische dienstverleners optreden als consultants, niet alleen maar als verkopers van print – en ook u wenst waarschijnlijk een dergelijke relatie. De vraag is: hoe krijgt u dat voor elkaar? Dit zijn de 10 vragen die u uw klanten kunt stellen.

 • Voer het juiste gesprek, elke keer

  Het belang van het plannen van de gesprekken met uw klanten en het inzetten van effectieve, beproefde technieken waarmee u een duidelijk beeld krijgt van de situatie van elke klant.

 • DOWNLOAD

  Insight Rapport

  Download ons Insight Rapport en ontdek de kansen en uitdagingen in de huidige markt.