Cutting Edge

Cutting Edge 2019

Canon Customer Experience Center, Venlo, Nederland
9 & 10 april: Internationale EMEA-dagen, 11 april: Duitse dag

Vraag meer informatie aan

Fuel emotion with print

Het tempo van de technologische innovatie neemt voortdurend toe. Met de vooruitgang in hardware en software platforms, zijn er nieuwe mogelijkheden voor een hogere productiviteit, verbeterde beeldkwaliteit en nieuwe toepassingen. Hoe kunt u deze vooruitgang vastleggen en uw bedrijf verder ontwikkelen?

Dit is Cutting Edge 2019. We beginnen met state-of-the-art losblad printtechnologie en voegen end-to-end automatiseringsoplossingen, industrie-experts en klantpresentaties toe om te laten zien hoe de nieuwste innovaties nieuwe toepassingen, nieuwe markten en nieuwe mogelijkheden stimuleren. Ontdek hoe u digitaal drukwerk als uniek communicatiemedium kunt inzetten.

cutting-edge-header_1920x1080

FUEL EMOTION

Print gaat over emotie. Het houdt zich bezig met de zintuigen en laat een diepe en duurzame impact achter. Het grijpt en behoudt de aandacht! Ontdek onze SPEED-campagne - een verhaal over print en emotie - die begon met een fotoboek, gevolgd door een groot aantal promotionele en merchandising printtoepassingen die de kracht en kwaliteit van digitaal drukwerk laten zien.

Video bekijken

FUEL VALUE

Mensen nemen printtoepassingen positief waar. De kracht van digitale printoplossingen gebruiken om de juiste producten en boodschappen op het juiste moment bij de juiste doelgroep te krijgen is uiterst waardevol. Dit creëert en verhoogt de respons en maakt nieuwe bedrijfsmodellen en diensten mogelijk.

FUEL VISION

Bekijk case studies bij Cutting Edge om te zien hoe anderen hun visies omzetten in echte business. Raak aan en voel hoe digitaal drukwerk emotie en resultaten stimuleert. Laat u inspireren door hoe digitaal drukwerk emotie aanwakkert, hoe emotie waarde toevoegt en hoe deze waarde de visie van uw bedrijf vooruitstrevend maakt.

Getoonde producten en technologieën

De kracht van digitaal drukwerk komt tot leven in vele verschillende printtoepassingen. We zullen de volgende producten demonstreren op Cutting Edge 2019:

Vraag info aan over Cutting Edge 2019

Wilt u meer weten over Cutting Edge 2019 en wilt u het evenement bijwonen? Gebruik dan de onderstaande link. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag meer informatie aan

Privacybeleid

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout