Canon x Vegan Junk Food Bar

Hoe UVgel-printtechnologie creativiteit tot leven brengt

Zie hoe de Vegan Junk Food Bar één van de vestigingen in Amsterdam volledig opnieuw heeft ingericht
Canon x Vegan Junk Food Bar

Een uniek concept

Op basis van de groeiende wens om een plek te creëren waar veganisten en niet-veganisten samen kunnen genieten van veganistisch junkfood, opende de Vegan Junk Food Bar in 2017 in Amsterdam zijn eerste restaurant. VJFB is meer dan een restaurant waar kleurrijke en innovatieve veganistische gerechten worden geserveerd. Het is een complete ervaring!

Het opvallende interieur is een stoere mix van kleurrijke straatkunst met een vleugje chic. Vintage R&B- en hiphopnummers brengen u in een unieke, stedelijke, ontspannen VJFB-sfeer, waardoor u steeds weer terug wilt komen.

Canon Camera

Een unieke ervaring

VJFB besloot voor één van de restaurants in Amsterdam de kleurrijke wereld die hen zoveel succes bracht, los te laten en het restaurant opnieuw in te richten met kunstzinnige zwart-wittekeningen die het interieur van het hele restaurant domineren. Klanten moeten het gevoel hebben dat ze in een echt stripboek zitten en tegelijkertijd genieten van een aantal smakelijke, kleurrijke burgers. Door het gebrek aan kleur in het interieur komen de gerechten echt tot leven. Dit zijn tenslotte de sterren van de show.

Het zwart-witinterieur is gemaakt met de nieuwste printtechnologieën van Canon: de Colorado 1650 met UVgel-printtechnologie.

Canon Camera

UVgel maakte het uniek

Als u op zoek bent naar een fotowaardig restaurant (waar ook heerlijk eten wordt geserveerd), moet u zeker eens een kijkje gaan nemen. Elke muur en elk detail van het 2D-restaurant geeft u een instagramwaardige futuristische en optische illusie. Het artwork is zo levensecht, dat u een aantal keer moet kijken om te onderscheiden welke elementen echt zijn en welke niet. Het is een ervaring die u van de realiteit naar een wereld vol kunst en fantasie brengt. Eet smakelijk.

Ontdek meer

  • Colorado UVgel-printers

    De serie 64-inch roll-to-roll-printers voor grote volumes LFG's (Large Format Graphics). Met UVgel-technologie als basis.

  • Arizona-flatbedprinters

    Maak kennis met de Arizona-serie: een productieve echte UV-flatbedserie met hoogwaardige resultaten op harde en flexibele media.

  • Het voordeel van UVgel

    Ontdek hoe u met UVgel Colorado-printers de concurrentie te slim af bent.

Wilt u uw organisatie laten groeien met onze oplossingen?