CASESTUDY

Het ontwerpen van unieke woonaccessoires mogelijk maken met Arizona- en Colorado-printers

Hoe Nino-Art woninginrichting verbetert en hoogwaardige woonaccessoires maakt met Arizona- en Colorado-printers.

Arizona flatbed printer with proud owners

Samenwerken voor creatieve uitmuntendheid

We zijn er trots op dat we een vertrouwde partner zijn die kleine bedrijven zoals Nino-Art in staat te stelt uitzonderlijke ontwerpen voor wooninrichting te leveren. Dankzij onze samenwerking levert Nino-Art aantrekkelijke interieurproducten aan winkels voor woninginrichting in Nederland, Duitsland en België, waarmee ze hun creativiteit laten zien en ze zich onderscheiden op de markt.

Pakkende ontwerpen, beheerste processen

Nino-Art heeft volledige controle over het creatieve proces, van het vastleggen van de eigen foto's tot het nauwkeurig bewerken ervan. Dankzij de kracht van Canon's geavanceerde Arizona-flatbed- en Colorado UVgel-printer produceren ze vlekkeloze proefprints, zodat elk ontwerp aan hun hoge normen kan voldoen. Nino-Art presenteert hun creaties met trots op hun website en biedt klanten een moeiteloze manier om deze te bekijken en rechtstreeks bestellingen te plaatsen.

Owner of Nino-Art making photos of interior décor

"Met Canon's geavanceerde technologie en continue ondersteuning hebben we onze ontwerpen geperfectioneerd en kunnen we unieke woonaccessoires aanbieden die ruimtes interessant maken en verrijken."

Will Biesheuvel, eigenaar Nino-Art

Betrouwbare ondersteuning, probleemloze werking

Ons partnerschap is gebaseerd op vertrouwen en samenwerking. Deskundige Canon-vertegenwoordigers leggen regelmatig onderhoudsbezoeken af bij Nino-Art om ervoor te zorgen dat de apparatuur probleemloos werkt. Wij staan zij aan zij met Nino-Art, en helpen Nino-Art uitdagingen te overwinnen en een prettige werkomgeving te creëren.

Innovatieve materialen, opvallende designs

Canon's streven naar innovatie geldt ook voor materialen. Samen hebben we geavanceerde printtechnieken op verschillende oppervlakken onderzocht, waaronder de unieke kunst van printen op gerecycled MDF. Dankzij deze doorbraak kan Nino-Art uitzonderlijke ontwerpen bieden waarmee ze zich onderscheiden op de markt en hun creaties een uniek accent geven.

Nino-Art levert aan winkels voor woninginrichting, waarbij uniekheid prioriteit krijgt boven massaproductie. De toewijding waarmee elk item met veel aandacht wordt gemaakt met hoogwaardige materialen sluit perfect aan op de waarden van Canon. Hoewel de prijzen misschien iets hoger liggen, zorgt de niet-aflatende aandacht voor detail van Nino-Art ervoor dat hun ontwerpen stralen, zodat winkeliers zich met deze producten kunnen onderscheiden in de branche.

Ontdek meer

Wilt u uw organisatie laten groeien met geprinte woonaccessoires?

Privacybeleid

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout