CASE STUDY

Een raam als leeg schildersdoek

The Window Film Company heeft de printcapaciteit uitgebreid om te kunnen voldoen aan hoge oplages en om een onverminderd snelle bedrijfsgroei te ondersteunen door de veelzijdigheid aan toepassingen te vergroten.

Download de case study (PDF)

The Window Film Company


De installatie van de nieuwe printer heeft ons geholpen meer opdrachten binnen te halen. We zijn nu in staat om een groter aantal projecten in een korter tijdsbestek te leveren

Micky Calcott, oprichter, The Window Film Company

Mogelijkheden zien

The Window Company werkt elke dag aan het veranderen van de manier waarop we over glas denken. Glas is een fascinerend materiaal met de mogelijkheid om een kamer of kantoor te transformeren. De onderneming levert een breed scala aan oplossingen en ondanks het aanwezige printerpark, werd het een uitdaging om het hoge aantal orders te kunnen uitvoeren. Door deze aanhoudende druk besloot The Windows Film Company haar printercapaciteit uit te breiden.

The Window Film Company vergroot de veelzijdigheid aan toepassingen

Verandering voor groei

De onderneming wilde haar aanbod verbeteren in plaats van alleen maar de functionaliteit van het bestaande printerpark kopiëren. Het Canon-team heeft hard gewerkt om de printworkflow van The Window Film Company te onderzoeken, knelpunten op te sporen en advies te geven. Op basis van dit inzicht een Arizona geadviseerd – een betrouwbare flatbed printer met robuuste architectuur die snel, met een fotografische beeldkwaliteit print op harde of flexibele media.

Arizona flatbed printer

Een blijvende indruk maken

The Window Film Company heeft haar printcapaciteit drastisch verhoogd, waardoor de werkdruk is afgenomen en de levertijden zijn verkort; dit alles zónder dat het ten koste gaat van de kwaliteit.

Een blijvende indruk maken


Het was de technologie van Canon die The Window Film Company nieuwe energie gaf – en de gezamenlijke aanpak ervan liet een blijvende indruk achter.”

Micky Calcott, oprichter, The Window Film Company

Ontdek meer

Benieuwd of wij met onze oplossingen ook u kunnen helpen?
Privacybeleid

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout