CASE STUDY

Hacketts' reis met Canon: continu uitblinken in flatbed printen

Ontdek de voordelen van de precisie, snelheid, printkwaliteit en toewijding aan duurzaamheid in digitaal printen van Hacketts

Eigenaar van Hacketts voor Arizona-flatbedprinter
 • Doelstelling

  - Hacketts wilde hun positie in de huidige markten voor commercieel printwerk en displays versterken
  - Verder investeren in toonaangevende digitale printtechnologie voor betere kwaliteit, snelheid en diversiteit van toepassingen

 • Uitdagingen

  - Consolideren van de productielijn en stroomlijnen van de kosten
  - De juiste technologie en partner vinden om de productiviteit, snelheid en kwaliteit te verbeteren

 • Aanpak

  We wisten dat we in onze printmachines moesten investeren om aan de eisen van klanten te blijven voldoen en om de concurrentie voor te blijven. Door te upgraden naar de nieuwste Canon Arizona kunnen we onze klanten op duurzame wijze voorzien van de allerbeste printoplossingen, nu en in de toekomst.

 • Voordelen

  - Nieuwe marktmogelijkheden, producten en oplossingen
  - Voorspelde zakelijke groei
  - Uitbreiding van het huidige aanbod voor klanten
  - Nieuwe klanten worden aangetrokken dankzij nieuwe mogelijkheden
  - Een gestroomlijnd voorbereidingsproces voor printopdrachten om deadlines van klanten te halen.

Welkom bij Hacketts, wereldleider in de digitale printindustrie, bekend om hun toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid. Na hun oprichting in 1954 groeide Hacketts van een kleine leverancier uit tot een grote speler op het gebied van printwerk. Met vier locaties in Ierland bieden ze uitgebreide services, van ontwerp tot installatie

Upgrade de Arizona 360 naar de nieuwe Arizona 1300 FLOW

Een belangrijke factor in de duurzame en hoogwaardige printservices van Hacketts is hun samenwerking met Canon. De organisatie heeft onlangs hun vorige Arizona geüpgraded naar de Canon Arizona 1300 FLOW-serie: een geavanceerde machine die bekend staat om zijn efficiëntie, precisie en duurzame eigenschappen. Dankzij deze investering kan Hacketts een breder scala aan printoplossingen bieden, waaronder matte afwerkingen die voldoen aan de veranderende voorkeuren van hun klanten.

"Onze vorige Arizona 360GT was een fantastisch apparaat dat ons introduceerde aan de wereld van het printen van displays en signage, maar het was tijd voor iets nieuws. De voordelen van onze nieuwe machine zijn de automatische reiniging van de printkop, de inkttanks van 2 liter, een dubbele witte printkop, matte prints van hoge kwaliteit en automatische materiaalregistratie met onmiddellijke uitharding en uitdroging", legt O'Loughlin uit. "De FLOW-technologie introduceert een tafel zonder zones en maakt maskering en taping vrijwel overbodig." Deze functies hebben de productiemogelijkheden van Hacketts aanzienlijk verbeterd, wat resulteert in snellere doorlooptijden en nauwkeurigere afwerking en snijbewerkingen.

"De investering in de Arizona 1300 FLOW heeft onze printmogelijkheden aanzienlijk uitgebreid."

Brian O’Loughlin, directeur, Hacketts

Aanzienlijke vooruitgang op het gebied van duurzaamheid

Hacketts heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt op het gebied van duurzaamheid en heeft hun plasticverbruik weten te verminderen door te printen op 100% gerecycled materiaal. "We zijn toegewijd aan duurzaamheid", voegt O'Loughlin toe. Deze benadering wordt op prijs gesteld door klanten die veel waarde hechten aan milieuverantwoordelijkheid.

"De GreenGuard Gold-standaard zorgt ervoor dat onze geprinte producten veilig zijn voor kwetsbare omgevingen zoals scholen en zorginstellingen", zegt O'Loughlin. De energie- en inktefficiëntie van de Arizona beperkt de ecologische voetafdruk en zakelijke kosten van Hacketts nog verder.

Indrukwekkende energie-/inktefficiëntie

De vacuümpompen in de Arizona verbruiken tot 70% minder energie dan die van andere fabrikanten. Arizona LED-printers verleggen grenzen door ongeveer 15% minder energie te verbruiken in vergelijking met hun UV-halide tegenhangers. Deze efficiëntie wordt aangevuld met de innovatieve VariaDot-printtechnologie die het inktverbruik met 50% verlaagt in vergelijking met flatbedprinters met zes kleuren en vaste druppelgrootte.

Canon Camera

"De tijd die nodig is om te printen met witte inkt, is aanzienlijk verminderd. We schatten dat we per week 7,5 uur aan arbeid besparen."

Brian O’Loughlin, directeur, Hacketts

Nieuwe klanten aantrekken met nieuwe mogelijkheden

De beslissing van Hacketts om hun printmogelijkheden te upgraden en hun Arizona 360 GT te vervangen door het Canon Arizona 1300 FLOW-model, bewijst dat zij vertrouwen hebben in Canon's technologie en ernaar streven om voorop te lopen in de printindustrie. Deze strategische stap verbetert niet alleen het serviceaanbod, maar versterkt ook hun toewijding om klanten de beste en duurzaamste printoplossingen te bieden die er zijn.

De samenwerking tussen Hacketts en Canon laat zien hoe innovatie en duurzaamheid organisaties kunnen helpen succesvol te zijn. Door gebruik te maken van geavanceerde technologie en duurzame praktijken te omarmen, blijft Hacketts toonaangevend in de digitale printindustrie en bieden zij uitzonderlijke waarde aan hun klanten terwijl ze tegelijkertijd een positieve invloed hebben op het milieu.

Ontdek meer

Wilt u uw organisatie laten groeien met de beste flatbedprinters?