_hero

Camera's met hoge gevoeligheid

Canon ULTRA-HIGH SENSITIVITY CAMERA MS-500

Met de MS-500 zie je het onzichtbare. Met een Single-Photon Avalanche Diode-sensor (SPAD) van 1 inch, ontworpen en gemaakt door Canon, produceert deze camera Full HD-afbeeldingen in kleur, met weinig ruis in een groot aantal omgevingen met weinig licht voor monitoring- en bewakingstoepassingen op lange afstand.

Topprestaties bij weinig licht

Ontdek de technische innovatie achter Canon's unieke SPAD-sensor. De MS-500 is ontworpen voor monitoring op lange afstand in extreme duisternis en laat je het onzichtbare zien.
Ultra-High Sensitivity Camera MS-500

Specificaties

 • 1.0-type SPAD-sensor

  Door Canon ontworpen 2,1 Megapixel sensor voor uitzonderlijke prestaties bij weinig licht.

 • Video van hoge kwaliteit bij weinig licht

  Krijg uitstekende beelden bij weinig licht in kleur tot 1080p.

 • B4-lensvatting

  Compatibel met Canon-broadcastlenzen.

 • AF/MF

  Opties voor handmatige scherpstelling of One shot AF.

 • Camera Control-protocollen

  Ondersteunt het Pelco-D-protocol of het eigen NU-protocol van Canon.

 • Flexibele connectiviteit

  Remote 8-pins aansluitpunt (ondersteuning voor NU- & Pelco-D-protocollen), 3G/HD-SDI, 12-pins lensaansluiting, Genlock, DC-IN (12-30 V).

 1. WAARSCHUWING: PRODUCT VAN A-KLASSE
  In een huishoudelijke omgeving kan dit product elektromagnetische ruis veroorzaken. In dat geval moet de gebruiker mogelijk gepaste maatregelen nemen. Het gebruik van afgeschermde kabels is vereist om te voldoen aan de EN55032-beperkingen voor producten van A-klasse.
 2. Exportbeperkingen zijn van toepassing. Product is niet in alle landen beschikbaar. Neem contact op met Canon of de plaatselijke vertegenwoordiger voor meer informatie.

Zeer gevoelige 2,1 Megapixel SPAD-sensor

Wanneer een foton de sensor raakt, wordt een elektron gegenereerd. Hierdoor ontstaat een kettingreactie of 'lawine' van elektronenproductie. Deze foton wordt omgezet in een elektrische lading. De SPAD-sensor versterkt de lading vervolgens een miljoen keer volgens een fenomeen dat 'lawinevermenigvuldiging' wordt genoemd, waardoor er onmiddellijk een grote stroom loopt. Deze grote stroom wordt uitgelezen als een spanningssignaal in de vorm van een reeks pulsen die overeenkomt met afzonderlijke fotonen. De unieke lichtdetectietechnologie van deze SPAD-sensor levert ongelooflijke prestaties bij weinig licht.

benefit-module_01
benefit-module_02

B4-lensvatting voor uitzonderlijke veelzijdigheid

Kies voor Canon's uitgebreide assortiment broadcastlenzen, voor uitzonderlijke supertelebeelden. Profiteer van een enorm bereik, met een brandpuntsafstand van meer dan 2400 mm (35mm-equivalent).

Bewaking in kleur over langere afstanden, dag en nacht

Bewaak nauwkeurig onderwerpen over grotere afstand met 2/3-inch broadcastlenzen voor een nog groter telebereik. De combinatie van B4-vatting, ingebouwde 1,3x optische vergroting en 1-inch SPAD-sensor zorgt ervoor dat je onderwerpen over langere afstand gedetailleerd en in kleur kunt monitoren, zowel bij goede lichtomstandigheden als in het donker.

benefit-module
benefit-module

Duurzaam en betrouwbaar

De MS-500 is speciaal ontworpen voor bewaking over langere afstanden onder uitdagende omstandigheden, en kan 24/7 worden gebruikt bij temperaturen tussen -20oC to 45oC.

Handmatig en automatisch verwijderbaar IR cut-filter

Bedien het IR cut-filter automatisch of handmatig om extra infraroodlicht te gebruiken wanneer je opnamen maakt in het donker.

benefit-module_05
benefit-module_06

Eenvoudige bediening op afstand

Bedien de camera op afstand met behulp van het Pelco-D-protocol of Canon's eigen NU-protocol.

Nevelcompensatie en Smart Shade Control (SSC)

Nevelcompensatie vermindert de hoeveelheid nevel als gevolg van mist of smog, terwijl Smart Shade Control (SSC) voor meer detail in donkere gebieden zorgt en de verzadiging onderdrukt bij sterk daglicht.

MS-500
witb

Inhoud van de doos

De MS-500 is eenvoudig te integreren in je workflow voor specialistische monitoring.

 • CAMERA MET HOGE GEVOELIGHEID MS-500 Camera

 • Cameradop

 • Gebruikershandleiding

Gerelateerde producten

 • ME20F-SH

  Innovatieve full-frame, Full HD-videocamera met uitzonderlijke prestaties bij weinig licht en infraroodfunctionaliteit.
 • ME20F-SHN

  Deze professionele netwerkcamera biedt Full HD-video in kleur in bijna volledige duisternis met een maximum ISO van meer dan 4 miljoen dankzij een full-frame 2,26 Megapixel CMOS-sensor.
 • ML-105 EF

  De ML-105 EF is een kleinere, lichtere en duurzamere modulaire camera met een full-frame sensor, waarmee je opnamen maakt bij weinig licht met een ISO-bereik van 4 miljoen.
 • Verwante software

  Wil je dat een Canon-medewerker contact met je opneemt?

  Vul het korte formulier in om te vragen of een productspecialist van Canon contact met je opneemt.

  Wellicht vind je dit ook interessant

  Canon is een pionier op het gebied van baanbrekende video's en foto's, gebaseerd op beeldverwerking.