SOFTWARE

Canon Videoverbeterin-
gssoftware v1.0

Verbeter de videokwaliteit met Canon's professionele Videoverbeteringssoftware voor verbeterde helderheid en duidelijkere videobeelden in realtime.

SEE THE UNSEEN

Haal bij weinig licht heldere details uit opnamen die zijn gemaakt met Canon-camera's met hoge gevoeligheid door software die in realtime op een compacte pc draait. De software corrigeert detailverlies dat wordt veroorzaakt door ruis en levert ongelooflijke resultaten in heldere kleuren. Toepassingen bij weinig licht zijn onder andere de monitoring van grenzen, de kust en infrastructuurfaciliteiten.

 • Realtime videoverwerking

  Verwerk video's in realtime met minimale latentie. Canon's software werkt op een compacte pc die de 3G-/HD-SDI-videofeed van de camera rechtstreeks verwerkt.

 • Verhelp nevel in enkele stappen

  Gebruik de functie Nevelcompensatie van de software om de effecten van nevel in mistige omstandigheden te verminderen en de effectiviteit stapsgewijs aan te passen. Door het contrast van het onderwerp met deze functie te verhogen, wordt het object gemakkelijker te herkennen.

 • Haal het beste uit donkere of lichte gebieden

  Verbeter de beeldhelderheid in situaties met zeer lichte of donkere gebieden. Door een verlies van contrast in deze omstandigheden kan vitale informatie verloren gaan, waardoor de doelidentificatie wordt belemmerd. De software lost dit op door overbelichte hooglichten te corrigeren of donkere gebieden helderder te maken in belangrijke luminantiegebieden.

 • Elimineer ruis en krijg meer details

  Importeer directe, ongecomprimeerde 3G-/HD-SDI-video van compatibele Canon-camera's met hoge gevoeligheid1 in de software en voer heldere, gedetailleerde beelden met weinig ruis uit. Het gebruik van deep learning-technologie in combinatie met Canon's beeldsensoren met hoge ISO zorgt voor uitzonderlijk heldere resultaten.

REALTIME RUISREDUCTIE

Vergelijk een frame van onverwerkte Full HD-video met een frame van in realtime door de Canon Videoverbeteringssoftware v1.0 verwerkte Full HD-video.

Video Enhancement Software
Video Enhancement Software

De volgende camera's zijn compatibel met de Canon Videoverbeteringssoftware v1.0:

MS-500, ME20F-SH, ME20F-SHN, ML-105EF

Besturingssysteem
Linux OS, Windows voor PC voor installatie in de browser

Neem contact op met Canon

Wil je dat een Canon-medewerker contact met je opneemt?
Vul het onderstaande korte formulier in om te vragen of een productspecialist van Canon contact met je opneemt.

Gerelateerde producten

 1. MS-500, ME20F-SH, ME20F-SHN, ML-105 EF.
 2. Alle gegevens zijn gebaseerd op de standaardtestmethoden van Canon, tenzij anders vermeld.
  Dit document kan zonder kennisgeving worden gewijzigd.