PIXMA Wireless Printing and App Compatibility

PIXMA-compatibiliteit voor wireless afdrukken en apps

Controleer de compatibiliteit van uw PIXMA-printer met de verschillende beschikbare apps en opties voor wireless afdrukken.

Op deze pagina kunt u ontdekken wat de verschillende opties zijn voor wireless afdrukken en welke apps beschikbaar zijn voor een PIXMA-printer. Voor elke optie voor wireless afdrukken vindt u een korte toelichting van de beschikbare functies en een lijst met compatibele PIXMA-printers.

Als uw PIXMA-model niet in de lijst staat, is dit niet compatibel met de betreffende app of afdrukoptie.

Bekijk de onderstaande tabbladen voor de verschillende beschikbare opties voor wireless afdrukken.

Wireless verbinding

Met een compatibele wireless PIXMA-printer kunt u afdrukken vanaf uw pc, tablet of mobiele apparaat zonder kabels aan te sluiten. Hieronder volgt een lijst met PIXMA-printers die u wireless op uw netwerk kunt aansluiten.

Let op: als uw PIXMA-model niet in de lijst staat, is dit niet geschikt voor wireless netwerken.

Raadpleeg handleidingen voor het instellen van een wireless verbinding voor PIXMA voor instructies bij het aansluiten van een PIXMA-printer op een wireless netwerk. Voor meer informatie kunt u ook terecht bij onze Veelgestelde vragen door uw product te selecteren in de bovenstaande lijst. Als uw product niet wordt vermeld, ga dan naar onze pagina met PIXMA-modellen om de volledige selectie van PIXMA-printers weer te geven.

AirPrint™ en het AirPrint-logo zijn handelsmerken van Apple Inc.

Google Cloud Print™ is een geregistreerd handelsmerk van Google Inc.

Terug naar boven

Canon PRINT Inkjet-/SELPHY-app

De Canon PRINT Inkjet-/SELPHY-app is een gratis softwaretoepassing waarmee u allerlei PIXMA-afdrukopties kunt gebruiken zoals wireless afdrukken en scannen op de iPad, iPhone of iPod Touch en Android-smartphones en -tablets.

U kunt deze app ook gebruiken met cloud compatibele printers om deze op afstand te bedienen via internet en rechtstreeks te printen vanaf cloudservices.

Hieronder volgt een lijst met PIXMA-printers die compatibel zijn met de Canon PRINT Inkjet-/SELPHY-app voor mobiele apparaten.

* De PIXMA PRO-1 is alleen compatibel als deze met een ethernetkabel is aangesloten op uw router.

Let op: als uw PIXMA-model niet in de lijst staat, is dit niet compatibel met PIXMA Printing Solutions.

Gebruik de onderstaande knoppen om de app te downloaden en om de nieuwste versie en informatie over compatibiliteit te zoeken.

iPad, iPhone, iPod en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de V.S. en andere landen. AirPrint™ en het AirPrint-logo zijn handelsmerken van Apple Inc.

Android™ is een geregistreerd handelsmerk van Google Inc. Google Cloud Print™ is een geregistreerd handelsmerk van Google Inc.

Terug naar boven

Apple AirPrint

AirPrint maakt het mogelijk foto's, e-mailberichten, webpagina's en documenten direct af te drukken vanaf een iPad, iPhone of iPod touch zonder dat hiervoor downloaden en installeren van drivers of software vereist is. Uw toestel detecteert automatisch AirPrint-printers op uw Wi-Fi-netwerk, dus u hoeft de AirPrint-printer alleen maar te selecteren om te beginnen met afdrukken.

Het Apple-apparaat en de PIXMA-printer moeten beiden verbonden zijn met hetzelfde draadloze netwerk (soms aangeduid als WLAN). Bekijk onze handleidingen voor het instellen van een draadloze verbinding voor PIXMA voor hulp bij het aansluiten van uw PIXMA-printer.

Hier vindt u de lijst met PIXMA-printers die compatibel zijn met Apple AirPrint.

Let op: als uw PIXMA-model niet in de lijst staat, is deze niet compatibel met Apple AirPrint.

Raadpleeg voor meer informatie over Apple AirPrint onze Gebruikershandleiding voor Apple AirPrint. Voor meer informatie kunt u ook terecht bij onze Veelgestelde vragen door uw product te selecteren in de bovenstaande lijst. Als uw product niet wordt vermeld, ga dan naar onze pagina met PIXMA-modellen om de volledige selectie van PIXMA-printers weer te geven.

iPad, iPhone, iPod en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de V.S. en andere landen. AirPrint™ en het AirPrint-logo zijn handelsmerken van Apple Inc.

Google Cloud Print™ is een geregistreerd handelsmerk van Google Inc.

Terug naar boven

PIXMA Cloud Link

Geniet van de vrijheid om rechtstreeks via internet te printen vanuit de cloud. Op printers met het vernieuwde PIXMA Cloud Link kun je online content rechtstreeks op het printerscherm bekijken en printen.

Met PIXMA Cloud Link hebt u toegang tot de volgende functies -

• Uw documenten printen vanaf online opslagwebsites zoals Dropbox en Evernote
  • Blader door je online fotoalbums op image.canon, Flickr en Photobucket en print de hogeresolutiebeelden rechtstreeks vanuit de cloud
  • Print uw favoriete foto's op Facebook en Twitter rechtstreeks vanaf het scherm van uw PIXMA-printer of de mobiele app
  • Maak professionele wenskaarten, kalenders en prachtige papieren 3D-kunstwerken vanaf Canon’s Creative Park of het exclusieve CREATIVE PARK PREMIUM
Hieronder volgt een lijst met PIXMA-printers die compatibel zijn met PIXMA Cloud Link

*Alleen vanaf een smartphone of tablet (niet beschikbaar op de printer)

Terug naar boven

Afdrukken vanuit de cloud met andere printers

De volgende printers beschikken over een oudere versie van PIXMA Cloud Link waarmee je vanuit de cloud kunt printen, maar met minder functies -

• Blader door je online fotoalbums op image.canon en print je favoriete foto's direct vanaf het printerscherm.
  • Kalenders, briefpapier en andere sjablonen op elk gewenst moment rechtstreeks vanuit PIXMA Cloud afdrukken

Let op: als uw PIXMA-model in geen van deze lijsten staat, is dit niet compatibel met PIXMA Cloud Link.

Ga voor meer informatie naar de Veelgestelde vragen door uw product te selecteren in de bovenstaande lijsten. Als uw product niet wordt vermeld, ga dan naar onze pagina met PIXMA-modellen om de volledige selectie van PIXMA-printers weer te geven.

*Alleen PIXMA MX725, MX924, MX925

AirPrint™ en het AirPrint-logo zijn handelsmerken van Apple Inc

Google Cloud Print™ is een geregistreerd handelsmerk van Google Inc.

Terug naar boven

Dit is wellicht ook iets voor jou...

Feedback