Canon imageFORMULA DR-C240

imageFORMULA DR-C240

De imageFORMULA DR-C240 is een robuuste en supercompacte desktopscanner die op betrouwbare wijze papier verwerkt en verschillende formaten en typen (zoals bijvoorbeeld paspoorten) kan scannen.

DR-C240

Voordelen

  • Verhoog de productiviteit met snel dubbelzijdig scannen tot 90 ipm
  • Scan met één compact apparaat op eenvoudige wijze verschillende typen documenten, zoals paspoorten
  • Zorgeloos scannen dankzij superieure papierbehandeling en een duurzame constructie
  • Maak uw omgeving aangenamer met deze stille, compacte en elegante scanner

Meer productinformatie

Bekijk de Canon imageFORMULA DR-C240 in detail

Uitstekende prestaties en flexibele toepassingen


De duurzaamheid en productiviteitsverhogende functies van de imageFORMULA DR-C240 vormen een doorbraak in dit prijssegment. De imageFORMULA DR-C240 scant snel (tot 45 ppm/90 ipm) en is een echte all-rounder voor kantoren en werkgroepen. De stilte waarmee het apparaat werkt en de compacte, aantrekkelijke vormgeving maken een geweldige indruk in hoofdkantoren en op klantenservicepunten, zoals banken, hotels, ziekenhuizen en overheidskantoren.

Naar behoeften van de klant ontworpen


De robuuste behuizing en documentinvoer van de imageFORMULA DR-C240 werden ontwikkeld als reactie op feedback van klanten. Deze scanner is een grote stap vooruit op het gebied van kwaliteit in dit segment en kan moeiteloos 4000 scans per dag maken. Optimale productiviteit dankzij de 60 vel automatische documentinvoer die een veelvoud aan papierformaten en typen documenten aankan: van paspoorten en plastic pasjes tot dubbelzijdig A4, A3 (met folio) en lange documenten tot wel 3 meter.

Precieze behandeling van papier


Voor een soepele workflow beschikt de imageFORMULA DR-C240 over een hoogwaardig en voor deze klasse zeer betrouwbaar invoermechanisme voor het scannen van verschillende soorten documenten, waaronder extreem dun papier van 27 gsm. Dankzij de ultrasone Double Feed Detection en Double Feed Release (DFR)-functie kan het scannen snel opnieuw worden gestart en wordt downtime tot een minimum beperkt.

Eenvoudige bediening, consistente resultaten


De imageFORMULA DR-C240 bevat talloze hoogwaardige beeldverwerkingsmogelijkheden. Om er een paar te noemen: automatische detectie van het paginaformaat en de tekstrichting, een functie om scheefstand te corrigeren en automatische kleurdetectie. Dankzij het gebruikersvriendelijke bedieningspaneel is er slechts één druk op de knop nodig om een scan te maken, resultaat: het scannen gaat een stuk sneller en eenvoudiger.

Uitgebreid softwarepakket


Met Canon's geavanceerde toepassing CapturePerfect kunt u op efficiënte wijze meerdere documenten in een batch scannen. De toepassing ondersteunt de meegeleverde Kofax VRS-driver voor verbeterde beeldkwaliteit. Canon's CaptureOnTouch scant op intuïtieve wijze documenten die u vervolgens naar verschillende bestemming kunt verzenden (zoals bijvoorbeeld cloudservices). Het inbegrepen eCopy PDF Pro is een krachtige PDF-maker en biedt verschillende tools voor het bewerken en omzetten van PDF-bestanden.

Betaalbaar in gebruik en onderhoud


Het vervangen van de wisselroller (die van zichzelf al lang meegaat) van de imageFORMULA DR-C240 is supereenvoudig. Hierdoor beperkt u de kosten tot een minimum. Indrukwekkend laag stroomverbruik: met slechts 19 W in de actieve stand en 1,4 W in de stand-bystand gaan uw overheadkosten nog verder omlaag en spaart u het milieu.

Onderscheidingen

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon imageFORMULA DR-C240.

icon

Scansnelheid A4 (één kant)

icon

ADF (Automatische documentinvoer)

Up to 4,000 sheets per day

Tot 3.000 vel per dag

Double-sided scanning

Dubbelzijdig scannen

USB connection

USB-verbinding

icon

Efficiënte batchscanning

Tilting control panel

Eenvoudig, intuïtief scannen

eCOPY

PDF-bestanden maken en bewerken

USB connection

Verbeterde beeldkwaliteit