ARTIKEL

Voeg verbluffende details toe aan je prints met de imagePROGRAF PRO-1000

How to bring stunning detail to your prints with the imagePROGRAF PRO-1000

Of je je beelden voorbereidt voor tentoonstelling of verkoop, je hebt een professionele printer nodig die uitstekende details en kleuren kan produceren. Daarom is de imagePROGRAF PRO-1000 de perfecte partner om je beste beelden tot leven te brengen.

Als het gaat om het nauwkeurig reproduceren van je beste foto's, zijn dynamiek, kleur en kwaliteit van het grootste belang. De imagePROGRAF PRO-1000-printer trekt de rode lijn van de EOS-serie door: een symbool van uitzonderlijke kwaliteit. En dankzij het geavanceerde 12-inktensysteem, de foutloze workflow en de extra speciale fotobewerkingssoftware kun je foto's produceren die bij je creatieve visie passen. Wij laten je zien hoe.

imagePROGRAF PRO-1000
imagePROGRAF PRO-1000

Canon’s ‘Crystal-fidelity’-workflow

De imagePROGRAF PRO-1000 stelt gebruikers van Canon EOS-camera's in staat hun foto's vol vertrouwen te printen met behulp van de speciaal ontworpen ingebouwde foto- en printsoftware Digital Photo Professional en de Print Studio Pro- en Professional Print & Layout-plugins. Met Canon's unieke in- en uitvoerproces kunnen je je Canon EOS-foto's bewerken en printen zonder dat de details en helderheid verloren gaan.

imagePROGRAF PRO-1000 working environment open

Verbeterde bruikbaarheid in de workflow

Productiviteit en efficiëntie kunnen dan worden verhoogd met speciale Canon-plug-ins voor printen. Print Studio Pro en Professional Print & Layout van Canon zijn ontworpen voor populaire fotobewerkingssoftware en hiermee kun je het printproces stroomlijnen, zodat op het scherm nauwkeurig wordt weergegeven hoe de print eruit komt te zien.

Met Print Studio Pro worden printfuncties op één scherm samengebracht zodat ze eenvoudig te gebruiken zijn, inclusief hulpmiddelen voor bijsnijden en draaien, printinstellingen en een live voorbeeld. Een geavanceerde gebruikersinterface in Professional Print & Layout zorgt ook voor een gestroomlijnde workflow, met een stapsgewijze printprocedure voor een soepele productie.

imagePROGRAF PRO-1000 wifi pictbridge lifestyle

Flexibele instellingen en kleurbeheer

De plugins van Canon maken het ook eenvoudiger om de printer-, papier-, opmaak- en kleurinstellingen aan te passen, zodat je prints van de beste kwaliteit kunt maken. Dankzij de contrastreproductie-functie, die beschikbaar is in beide plug-ins, behaal je ook meer helderheid.

Houd je kleurbeheer op hoog niveau met ICC-profielselectie. Dankzij het verbeterde ontwerp van het printerprofiel en de gebruiksvriendelijke compensatie van zwarte punten kan de kleurreproductie worden verbeterd, zodat het donkerste punt van het ICC-profiel van de afbeelding overeenkomt met dat van de printer. Voorgenomen weergave en soft proofing zorgen voor het behoud van natuurgetrouwe foto's.

imagePROGRAF PRO-1000 mobile printing lifestyle

Voortreffelijke zwart-wit prints

Voeg een filmnoir-stijl toe aan je beelden met opvallende monochrome prints. Hoogwaardige zwart-witbeelden met neutrale tinten zijn mogelijk dankzij de vier speciale monochrome inkten van het LUCIA PRO-inktsysteem – fotozwart, matzwart, grijs en fotogrijs – voor zwart-witopnamen met een uitzonderlijke diepte en helderheid.

imagePROGRAF PRO-1000 side paper black & white

Verbeterde efficiëntie bij grote volumes

Regelmatige inktwisselingen kunnen je werkstroom verstoren, maar dankzij de grote capaciteit van de 80ml-inkcartridges kun je in je creatieve flow blijven. Een eenvoudig te vervangen onderhoudscartridge verhoogt ook de efficiëntie als je een intensieve printgebruiker bent - alle 12 inkten worden eenvoudig geladen via de voorkant van de printer en zitten verborgen achter een klep voor nog eenvoudigere toegang.

imagePROGRAF PRO-1000 ink set

Geschreven door Claire Price