Canon imagePROGRAF PRO-1000

imagePROGRAF PRO-1000

Een printer van bureauformaat voor professionele- en gevorderde fotografen Print je foto's in indrukwekkende kwaliteit met een 12-inktensysteem dat prints maakt tot A2-formaat.

Voordelen

  • Til je fotografie naar een hoger niveau met professionele kleurenprints
  • Grote prints tot A2-formaat in topkwaliteit
  • De kleuren en details van je foto's worden natuurgetrouw gereproduceerd
  • Geen gedoe meer met kabels dankzij wireless printen en printen vanuit de cloud
  • Vereenvoudig je printproces met de Print Studio Pro-plugin

Meer productinformatie

Bekijk de Canon imagePROGRAF PRO-1000 in detail

Uitzonderlijke kwaliteit


Behaal uitzonderlijke resultaten door je foto's naar een hoger niveau te tillen. Doordat de kwaliteit en integriteit van je foto's wordt behouden in je prints, zullen je klanten onder de indruk van je werk zijn en krijg je zelfvertrouwen om je werk te laten zien en te verkopen.

Prints tot A2-formaat


Geniet van de mogelijkheid om prachtige foto's te printen op A2-formaat, zonder kwaliteitsverlies. Maak gebruik van Canon's hoge printsnelheden en samenwerking op het gebied van kleur. Door ondersteuning van allerlei soorten media, van gloss, matte, fine art en canvas, kun je altijd de stijl creëren waar je naar op zoek bent.

LUCIA PRO-pigmentinkten


Dankzij het nieuwe systeem, gebaseerd op 12-pigmentinkten dat Chroma Optimizer-inkt bevat, worden je foto's natuurgetrouw gereproduceerd als je ze print. Gebruik de nieuwe L-COA PRO-beeldprocessor en een groot dynamisch bereik van kleuren en details in donkere gedeelten om de subtiele elementen van je foto's weer te geven in print, van 4 x 6 tot A2-formaat.

Wireless printen


Verbeter je productiviteit en flexibiliteit met wireless connectiviteit. Download de Canon Print-app op je IOS- of Android-apparaat of print via de Wi-Fi-verbinding van je laptop. Als je een camera hebt die compatibel is met PictBridge, kun je zelfs direct via Wi-Fi printen.

Print Studio Pro


De Print Studio Pro-software kan worden gestart via populaire fotobewerkingssoftware zoals Adobe Lightroom®, Photoshop® en Canon's eigen Digital Photo Professional-software. Print Studio Pro beschikt over geavanceerde functies zoals soft-proofing bij het bekijken van een voorbeeld en opties voor het aanpassen van kleuren.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon imagePROGRAF PRO-1000.

Micro-inktdruppels voor nauwkeurig printen

Printen tot A2

Alleen de inkt die bijna op is vervangen

Pigmentinkt met lange levensduur

Chroma Optimizer

Wi-Fi- en Ethernetconnectiviteit

Gebruiksvriendelijk kleurenscherm

Print-plug-in voor fototoepassingen

imagePROGRAF PRO-1000 Beoordelingen en recensies

Onderscheidingen

Aanbevolen voor jou