Canon imagePROGRAF PRO-1000

Nieuwe dynamiek, kleur en kwaliteit voor uitzonderlijke prints

Koop in de Canon Store

imagePROGRAF PRO-1000

Breng foto's tot leven met een prachtige A2-desktopfotoprinter

Print betrouwbaar en met fantastische details met de imagePROGRAF PRO-1000. Met een geavanceerd 12-inktensysteem voor een breder kleurengamma en een naadloze printworkflow van invoer tot uitvoer breng je alles wat je vastlegt tot leven.

Bekijk volledige specificaties

imagePROGRAF PRO-1000

Assortiment professionele printers

Reproduceer je foto's natuurgetrouw met het LUCIA PRO 12-inktensysteem. Het microcapsulemateriaal zorgt voor hogere kleurniveaus met een breder kleurengamma en meer details – perfect voor foto's die indruk moeten maken. Met een groot dynamisch bereik van kleuren en details in donkere gedeelten geef je de subtiele elementen van je foto's weer in print, van 10 x 15cm-prints tot A2- en nu zelfs bannerformaat (1,2 m)*.

*Met firmware-update (v3.010)

Indrukwekkende beeldkwaliteit reproduceren

Til je foto's naar een hoger niveau en behaal uitzonderlijke resultaten met de imagePROGRAF PRO-1000. Dankzij de zeer nauwkeurige kleurweergave, hoge printsnelheden en uitgebreide media-ondersteuning, zoals glanzend, mat, fine art-papier, canvas en Baryta-papier*, kun je indruk maken op je klanten met fantastische prints die de kwaliteit en integriteit van je foto's behouden.

*Baryta papiermodus toegevoegd met firmware-update (v3.010)

imagePROGRAF PRO-1000

Uitzonderlijke printresultaten

Print prachtige foto's zonder witrand op nog grotere formaten zonder kwaliteitsverlies. Met de nieuwe firmware-update* kun je printen op papier van panoramaformaat (21 x 59,4 cm) voor foto's zonder witrand met impact of creëer je eigen papiersoort in formaten tot 1200 mm – ideaal voor banners.

*Firmware v3.010 vereist, beschikbaar vanaf 1 oktober 2019

imagePROGRAF PRO-1000

Verbluffende details en kleuren

Reproduceer je foto's natuurgetrouw met het bredere kleurengamma en de fijner afgestemde details van het LUCIA PRO 12-inktensysteem. Neutraliseer bronzing met Chroma Optimizer-inkttechnologie en behaal een uniforme glans en natuurlijke kleur met verbeterde zwartdichtheid. Combineer met Baryta-papier* voor een nog betere kleurafwerking met uitzonderlijke resultaten in donkere gebieden.

*Firmware (v3.010) moet worden gedownload voor de Baryta-papiermodus

imagePROGRAF PRO-1000

Sneller en eenvoudiger

Blijf slim met een professioneel en functioneel ontwerp. Een stevig chassis zorgt voor nauwkeurige inkttoepassing terwijl een extra lade voor handmatige invoer ervoor zorgt dat je zwaardere papiersoorten kunt gebruiken. Printonderbrekingen kunnen tot een minimum worden beperkt door 80ml-inktcartridges met een grote capaciteit en een eenvoudig te vervangen onderhoudscartridge.

imagePROGRAF PRO-1000

Bespaar inkt en tijd

Dankzij de exclusieve matzwarte en fotozwarte spuitkoppen verlaag je inktverspilling en bespaar je kostbare tijd bij het verwisselen van media. Je hoeft geen inkt te verwisselen, zodat je onderbrekingen tot een minimum kunt beperken. Met de Media Configuration Tool kun je ook nieuwe media in slechts enkele eenvoudige stappen importeren voor nog minder uitvaltijd.

imagePROGRAF PRO-1000

Nauwkeurig afgestemde resultaten met de imagePROGRAF PRO-1000

Ontdek hoe je alles uit een imagePROGRAF PRO-1000 kunt halen met Canon's handige gids, die je door de essentiële functies leidt.

ARTIKEL BEKIJKEN

imagePROGRAF PRO-1000

Fotogalerij

Bekijk de uitzonderlijke kwaliteiten van de image PROGRAF PRO-1000 van dichtbij.

Specificaties

Chroma Optimiser

Chroma Optimiser

High longevity pigment ink

Pigment met lange levensduur

Wi-Fi and Ethernet connectivity

Wi-Fi- en Ethernet-connectiviteit

User-friendly colour display

Gebruiksvriendelijk kleurenscherm

High longevity pigment ink

inktdruppels van min. 4 pl

Print plug-in for photo applications

Print-plug-in voor fototoepassingen

Only change the ink that runs out

Vervang alleen de inkt die op is

Prints up to 1,200mm*

Printen tot 1200 mm*

Baryta paper mode*

Baryta-papiermodus

Panorama paper size*

Panorama-papierformaat*

*Met firmware-update (v3.010)

Bekijk volledige specificaties

Specification icon

Canon-software

Geef je foto's een professionele afwerking met software die is ontworpen voor een beter kleurbeheer met meer nauwkeurigheid, een betere tonaliteit en fijnafstemming van de scherpte.

Galeriekwaliteit

Ontdek fine art-papier van derden dat rechtstreeks wordt ondersteund door printerprofielen om de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de resultaten te garanderen.

Ontdek meer

Canon-fotopapier

Het is gemakkelijk om aan het juiste papier te komen dat bij je creatieve ambities past, aangezien je kunt kiezen uit een glanzende, zijdeglanzende en matte afwerking.

Alles bekijken

Vind de juiste printer

Beantwoord deze vijf vragen en Canon geeft je een korte lijst van de juiste printer voor jou.

Meer informatie

Gerelateerde producten

Meer informatie over de professionele imagePROGRAF-desktopprinter.

Wellicht vind je dit ook interessant...