Canon imagePROGRAF PRO-1000

Breng je foto's tot leven met een prachtige A2-desktopprinter

Print in hoogwaardige kwaliteit met de imagePROGRAF PRO-1000 A2-desktopprinter voor haarscherpe kleuren en schitterende details. Een geavanceerd 12-inktensysteem brengt je foto's tot leven.

De magie van inkt op papier

Bekijk de onderstaande films en ontdek de ongekende mogelijkheden van de imagePROGRAF PRO-1000. Verder legt topfotograaf en Canon Explorer Clive Booth uit hoe zijn foto's dankzij de prachtige prints tot leven worden gebracht. Zoals Clive Booth het zegt, "inkt op papier is net magie".

Indrukwekkende beeldkwaliteit reproduceren

Uitzonderlijke printresultaten

Behaal uitzonderlijke resultaten door je foto's naar een hoger niveau te tillen. Doordat de kwaliteit en integriteit van je foto's worden vastgelegd in je prachtige prints, zullen je klanten onder de indruk van je werk zijn en krijg je zelfvertrouwen om je werk te laten zien en te verkopen.

PRO-1000
PRO-1000

Prachtige prints tot A2-formaat

Geniet van de mogelijkheid om prachtige foto's zonder witrand te printen op A2-formaat, zonder kwaliteitsverlies. Profiteer van hoge printsnelheden en kleurgetrouwheid. Door ondersteuning van allerlei soorten media, van gloss, matte, fine art en canvas, kun je altijd de stijl creëren waar je naar op zoek bent.

Meer details en kleuren dan ooit tevoren

Met een nieuw LUCIA PRO 12-inktensysteem worden je foto's natuurgetrouw geprint. De nieuw ontworpen LUCIA PRO-inkten op basis van microcapsule materiaal bieden meer kleurruimte en meer detaillering dan ooit tevoren. Met een groot dynamisch bereik van kleuren en details in donkere gedeelten geef je de subtiele elementen van je foto's weer in print, van 4 x 6 tot A2-formaat.

Verbeterde lichtreflectie en verminderde bronzing

Canon's Chroma Optimizer-inkttechnologie zorgt ervoor dat je prints een uniforme glans hebben wanneer je glanzend papier gebruikt. De Chroma Optimizer wordt over de geprinte foto aangebracht. Zo wordt de reflectie van het oppervlak egaal en behoudt de print de natuurgetrouwe kleuren. Het resultaat: foto's worden geprint met diepe zwarttinten en verminderde bronzing.

PRO-1000
PRO-1000

Voortreffelijke zwart-wit prints

Produceer fantastische zwart-witprints met neutrale tonen dankzij de vier speciale monochrone inkten van het LUCIA PRO-inktsysteem: fotozwart, matzwart, grijs en fotogrijs.

Moeiteloos en razendsnel uitstekende prints maken

PRO-1000

Professioneel en functioneel ontwerp

De imagePROGRAF PRO-1000 printer trekt de rode lijn van de EOS-serie door: een symbool van uitzonderlijke kwaliteit. Het professionele en functionele ontwerp van dit desktopmodel inspireert zowel professionele als beginnende fotografen. De printer beschikt over een stevig chassis voor nauwkeurige inkttoepassing en een extra lade voor handmatige invoer die geschikt is voor zwaardere typen papier.

Verbeterde efficiëntie bij grote volumes

De inktcartridges hebben een capaciteit van 80 ml, dus hoef je ze minder vaak te vervangen. Bovendien vergroot de eenvoudig te vervangen onderhoudscartridge de efficiëntie voor gebruikers die grote hoeveelheden printen. Alle 12 inkten worden eenvoudig geladen via de voorkant van de printer en zitten verborgen achter een klep.

PRO-1000

Bespaar inkt en tijd

De exclusieve spuitopeningen voor matzwart en fotozwart zorgen ervoor dat er geen inkt en tijd wordt verspild bij het wijzigen van het mediatype dat wordt gebruikt.

PRO-1000

PRO-1000

Naadloze workflow: van input tot output

Printworkflow met Canon Explorer Clive Booth

PRO-1000

Flexibele instellingen en kleurbeheer

De Canon Print Studio Pro-plugin heeft een nieuwe schermindeling die het eenvoudiger maakt om de printer-, papier-, opmaak- en kleurinstellingen aan te passen, zodat je prints van de beste kwaliteit kunt maken. Je kunt je favoriete instellingen opslaan en deze keer op keer opnieuw gebruiken. Kleurbeheer is nu gemakkelijker dan ooit, dankzij het aanvinken van ICC-profielen, de voorgenomen weergave en een gloednieuwe functie voor soft-proofing.

Bijgewerkte Print Studio Pro-plugin

De Print Studio Pro-plugin is de perfecte schakel tussen je afbeeldingen en de uiteindelijke print. Met de nieuwe Contrast Reproduction-functie van de plug-in kun je zeer gedetailleerde prints maken met ongekende scherpte en helderheid.

Verbeterde bruikbaarheid in de workflow

Verbeter je productiviteit en efficiëntie met wireless en Cloud-connectiviteit. Download de Canon PRINT-app op je iOS- of Android-apparaat of print via de Wi-Fi verbinding van je pc of laptop. Als je een camera hebt die compatibel is met PictBridge, kun je zelfs direct via Wi-Fi printen.

PRO-1000

PRO-1000

Canon’s ‘Crystal-fidelity’-workflow

De imagePROGRAF PRO-1000 stelt gebruikers van Canon EOS-camera's in staat hun foto's vol vertrouwen te printen met behulp van de speciaal ontworpen ingebouwde foto- en printsoftware Digital Photo Professional en de Print Studio Pro-plugin. Met Canon's unieke in- en uitvoerproces kunnen gebruikers hun Canon EOS-foto's bewerken en printen zonder dat de details en helderheid van de originele opname verloren gaan.

PRO-1000

De beste printtips van Canon Explorer Clive Booth

Galerij

Specificaties

f1.8-2.8

Chroma Optimizer

Pictogram 1.0-type CMOS

Gebruiksvriendelijk kleurenscherm

DIGIC 7

Alleen de inkt die bijna op is vervangen

Full HD 60p

Pigmentinkt met lange levensduur

Prints up to A2

Printen tot A2

Micro ink droplets for precise print

Micro-inktdruppels voor nauwkeurig printen

Wi-Fi & Ethernet connectivity

Wi-Fi- en Ethernetconnectiviteit

Print plug-in for photo applications

Print-plug-in voor fototoepassingen

Inhoud van de doos

Onderscheidingen

Aanbevolen voor jou