PRO-fotoprinters


Professionele A3-inkjetprinter voor foto's

Neem volledige creatieve controle over je foto's met het professionele assortiment PIXMA-fotoprinters. Deze A3-inkjetfotoprinters met 8, 10 of 12-inktcartridges leveren een consistent resultaat met de kwaliteit die je foto's verdienen.

Professionele A2-inkjetprinter voor foto's

Geniet van de mogelijkheid om prachtige foto's te printen op A2-formaat, zonder kwaliteitsverlies. Maak gebruik van Canon's hoge printsnelheden en samenwerking op het gebied van kleur. Door ondersteuning van allerlei soorten media, van gloss, matte, fine art en canvas, kun je altijd de stijl creëren waar je naar op zoek bent.

Print Studio Pro

Canon's Print Studio Pro plug-in is de perfecte schakel tussen je afbeelding en de uiteindelijke print. Deze unieke software is speciaal ontwikkeld voor professionele PIXMA-printers en je maakt hiermee met het grootste gemak fotoprints van topkwaliteit.

Goedgekeurde papiersoorten

Voor extra creatieve mogelijkheden kun je allerlei speciale papiersoorten, zoals Baryta, Fine Art of Canvas, in professionele PIXMA-printers plaatsen. Zie hoe je ICC-profielen kunt gebruiken en downloaden voor papiersoorten van andere toonaangevende papierfabrikanten. 

Canon-papiersoorten

Canon's uitgebreide assortiment fotopapier bevat papier met glanzende, halfglanzende, matte en zijdeglanzende afwerking. De professionele afwerking zorgt er samen met LUCIA of ChromaLife100+ inkten voor dat de essentie van je foto's wordt gevangen in onberispelijke prints die generaties lang zullen inspireren.

Profielen maken

ICC-profielen maken met Colour Management Software

Maak gemakkelijk aangepaste ICC-profielen die zijn geoptimaliseerd voor jouw printer, papier en werkomgeving met behulp van je spectrometer en de Color Management Tool Pro software van Canon. De software heeft een handige wizard voor het printen van meetgrafieken die kunnen worden gescand met allerlei X-Rite-kalibratieapparaten (Eye-One PRO, Color Munki), waarmee je de door jou gewenste hoge kleurkwaliteit en nauwkeurigheid bereikt.

PIXMA PRO Output

Indrukwekkende inktsystemen

De adembenemende kwaliteit van de afbeeldingen die je met de fotoprinters uit de professionele PIXMA-serie produceert, komt voort uit de perfecte combinatie van jouw passie en Canon's technologie. Canon heeft jaren geïnvesteerd in FINE-printkoptechnologiesystemen en het verfijnen van inkten om tot de resultaten te komen die je vandaag met de printers van Canon krijgt. Dankzij het scala aan professionele systemen met 12 of 10 pigmentinkten en een gespecialiseerd 8-kleuren dye-inktsysteem kunnen creatieve en zakelijke gebruikers altijd de A3-fotoprinter kiezen die het best bij hen past en waarmee ze zo voordelig en efficiënt mogelijk prints van buitengewone kwaliteit kunnen produceren.

Zwart-wit prints

De professionele PIXMA-printerserie tilt de kwaliteit van professionele zwart-wit prints naar een hoger niveau met 3 of 5 monochrome inkten, een driverinstelling voor het printen van zwart-wit foto's en kenmerken zoals een Chroma Optimizer die voor een uniforme glans en diepe zwarttinten zorgt.

Ondersteuning voor je professionele PIXMA-fotoprinter

Download stuurprogramma's, software, firmware en handleidingen, en krijg online toegang tot technische ondersteuning en probleemoplossing voor je professionele PIXMA-fotoprinter.

Eerder gelanceerde professionele inkjetprinters

Vind specificaties en informatie over consumables van eerder gelanceerde professionele PIXMA-fotoprinters in het gedeelte met gearchiveerde producten.

  • Canon
  • Printers
  • ...
  • Professionele A2- en A3-inkjetprinter voor foto's