PRO-fotoprinters


Professionele A3-inkjetprinter voor foto's

Neem volledige creatieve controle over je foto's met het professionele assortiment PIXMA-fotoprinters. Deze A3-inkjetfotoprinters met 8, 10 of 12-inktcartridges leveren een consistent resultaat met de kwaliteit die je foto's verdienen.

Professionele A2-inkjetprinter voor foto's

Geniet van de mogelijkheid om prachtige foto's te printen op A2-formaat, zonder kwaliteitsverlies. Maak gebruik van Canon's hoge printsnelheden en samenwerking op het gebied van kleur. Door ondersteuning van allerlei soorten media, van gloss, matte, fine art en canvas, kun je altijd de stijl creëren waar je naar op zoek bent.

Profielen maken

ICC-profielen maken met Colour Management Software

Maak gemakkelijk aangepaste ICC-profielen die zijn geoptimaliseerd voor jouw printer, papier en werkomgeving met behulp van je spectrometer en de Color Management Tool Pro software van Canon. De software heeft een handige wizard voor het printen van meetgrafieken die kunnen worden gescand met allerlei X-Rite-kalibratieapparaten (Eye-One PRO, Color Munki), waarmee je de door jou gewenste hoge kleurkwaliteit en nauwkeurigheid bereikt.


Indrukwekkende inktsystemen

De fantastische kwaliteit van de afbeeldingen die je produceert met de professionele fotoprinters, is te danken aan de perfecte combinatie van jouw passie en de technologie van Canon. Canon heeft jaren geïnvesteerd in FINE-printkoptechnologiesystemen en het verfijnen van inkten om tot de resultaten te komen die je vandaag met de printers van Canon krijgt. Dankzij de diverse professionele systemen met 12 of 10 pigmentinkten en een gespecialiseerd 8-kleuren dye-inktsysteem kunnen creatieve en zakelijke gebruikers altijd de beste A3- of A2-fotoprinter vinden om zo voordelig en efficiënt mogelijk prints van buitengewone kwaliteit te produceren.

Zwart-wit prints

De professionele printerserie van Canon tilt de kwaliteit van professionele zwart-wit prints naar een hoger niveau met speciale monochrome inkten, een driverinstelling voor zwart-wit foto's en kenmerken zoals een Chroma Optimizer die zorgt voor een uniforme glans en diepe zwarttinten.


Ondersteuning voor je professionele PIXMA-fotoprinter

Download stuurprogramma's, software, firmware en handleidingen, en krijg online toegang tot technische ondersteuning en probleemoplossing voor je professionele PIXMA-fotoprinter.

Eerder gelanceerde professionele inkjetprinters

Vind specificaties en informatie over consumables van eerder gelanceerde professionele PIXMA-fotoprinters in het gedeelte met gearchiveerde producten.