Bespaar geld op inkt

top-banner.jpgMet originele Canon-inkt krijg je de beste kwaliteit, duurzame resultaten en betrouwbaarheid. Dankzij de XL-cartridges met hoge capaciteit bespaar je geld op originele Canon-inkt zonder kwaliteitsverlies. Je kunt bovendien besparen met de Twin Packs en Multipacks. Afzonderlijk zijn de producten duurder dan wanneer je ze in een van deze bundels koopt.

Bespaar 50% per pagina met XL-cartridges

Bespaar 30% per pagina met XL-cartridges

Print tot wel 1000 pagina's met de XXL-inktcartridge

XL-banner_XL.JPG

XL-cartridges

Print meer voor minder

Met de PIXMA XL- en XXL-cartridges kun je aanzienlijk meer prints maken dan met standaardcartridges. De cartridges hoeven dus minder vaak te worden vervangen. Ideaal als je veel print. Met Canon's originele XL-cartridges bespaar je op de kosten per pagina en kun je meer printen voor minder, zonder kwaliteitsverlies.

XL-banner_Multi.jpg

Multipacks

Gemak en besparing

Multipacks bevatten twee of meer verschillende soorten cartridges voor dezelfde printer. In deze Packs worden verschillende soorten inkt die vaak samen worden gebruikt, gecombineerd. Handig en kostenbesparend!

XL-banner_Twin.jpg

Twin Packs

Voor grote printopdrachten

Twin Packs en Triple Packs bevatten respectievelijk twee en drie dezelfde cartridges. Met deze Value Packs kun je veel geld besparen. Ze zijn perfect voor veelvuldig gebruik en omgevingen met grote printopdrachten.

Kostenbesparingen per pagina zijn gebaseerd op de Canon-adviesprijzen en paginacapaciteit (ISO/IEC 24711-norm) voor XL-cartridges in vergelijking met standaardcartridges.