Slim printen - voor de connected gebruiker

Inspireer je creativiteit. Dankzij Canon's 6-kleureninktsysteem en de mogelijkheid om rechtstreeks prachtige foto's te printen vanaf elk apparaat, zullen je prints indruk maken. Ontworpen voor kwaliteit en snelheid, zodat je kunt profiteren van eenvoudige verbindingsmogelijkheden met smartapparaten en de cloud en van een intuïtieve touchscreenbediening.

Emily en de Fenakistoscoop

Geniet van snelle hoogwaardige prints

Hoogwaardige foto's printen binnen enkele seconden. Geniet van Canon's beste resultaten ooit met prints tot een resolutie van 9600 dpi die je vol trots aan anderen kunt laten zien. Laat je foto's tot leven komen in kleur of zwart-wit met Canon's FINE-technologie

Jouw creatieve proces

"Het helpt mij omringd te zijn met beelden die mij inspireren, ze te printen en overal om me heen te hangen en te delen wat ik creëer" (Emily, Vine Artist)
De PIXMA MG7700-serie helpt je inspiratie op te doen vanaf alle plekken waar jij je afbeeldingen opslaat. Gebruik je camera, smart apparaten of zelfs de cloud om je afbeeldingen in hoge kwaliteit te printen en je creativiteit de vrije loop te laten.

Hoogwaardige printkwaliteit met de nieuwe inkt van Canon

Met het 6-gescheiden inktcartridge-systeem van Canon kun je 10 x 15 cm foto's zonder witrand printen in slechts 21 seconden en zo je beelden tot leven brengen. De printer is gebouwd voor optimaal gebruiksgemak; je hoeft alleen de kleur die op is te vervangen.
Met verbeterde kleurontwikkeling waaronder de kleur grijs, voor superieure zwart-witafbeeldingen. Het speciale zwarte pigment zorgt voor een scherpere tekst, zodat je zeker kunt zijn dat je prints indruk maken.

Naadloze connectiviteit van apparaat tot printer

Wanneer je vanaf elk apparaat kunt printen, is het maken van een project eenvoudiger dan ooit. Met de Canon PRINT-app kun je moeiteloos scannen en printen via je tablet of mobiel. De ingebouwde Wi-Fi Direct®-modus maakt een ad hoc wireless netwerk waardoor je je printer en smartphone moeiteloos kunt koppelen

Moeiteloos printen en scannen rechtstreeks vanuit de cloud

Breng je favoriete online foto's tot leven

Een veelzijdige printer waarmee je je projecten gemakkelijker realiseert.
Met de Canon PRINT-app kun je printen vanaf elke plek die jou inspireert. Blader door je bestanden op Facebook, Instagram of je cloudplatform op een mobiel apparaat of rechtstreeks vanaf de printer en maak in enkele seconden een kopie om te bewaren.

Canon's intuïtieve touchscreen

Eenvoudige toegang tot al je cloudplatformen

Ontworpen voor jou. Toegang tot je cloudplatformen vanaf Canon's intuïtieve touchscreen door alleen het scherm aan te raken.
Met het 8,8 cm touchscreen kun je de beste afbeeldingen snel vinden, bekijken en naadloos printen.

Specificaties

Alleen de inkt die bijna op is vervangen

Alleen de inkt die bijna op is vervangen

Optionele inktcartridges met hoge capaciteit

Optionele inktcartridges met hoge capaciteit

Wireless gebruiken en delen

Wireless gebruiken en delen

Printen vanaf en scannen naar de cloud

Printen vanaf en scannen naar de cloud

Canon PRINT Inkjet-/SELPHY-app

Canon PRINT Inkjet-/SELPHY-app

Gebruiksvriendelijk touchscreen

Gebruiksvriendelijk touchscreen

Groot touchscreen

Groot touchscreen

Snel verbinding maken via NFC

Snel verbinding maken via NFC

Alle specificaties weergeven

לרשותך ל הורדה מנהלי התקן, פריטי תוכנה וקושחה ומדריכי שימוש.

תמיכה במוצר

Modellen in deze serie*

* sommige kleuren zijn alleen beschikbaar in geselecteerde winkels

Accessoires