Canon PIXMA MG3250/ MG3255

PIXMA MG3250/ MG3255

Print, kopieer en scan eenvoudig overal in huis met deze All-in-One met Wi-Fi. Deze All-in-One met compact FastFront-ontwerp en Auto Duplex ondersteunt printen via smartphone en Apple AirPrint.

PIXMA MG3250

Voordelen

  • All-in-One met Wi-Fi: printen, kopiëren en scannen
  • Mobiel printen en ondersteuning voor Apple AirPrint
  • Eenvoudig en efficiënt printen vanaf het web
  • Meer printen met optionele XL-inktcartridges
  • Papier besparen door te printen met Auto Duplex
  • Snel documenten en foto's printen
  • My Image Garden-software
  • Auto power On en Off

Meer productinformatie

Bekijk Canon PIXMA MG3250/ MG3255 in detail

Compacte wireless All-in-One


Met deze All-in-One met Wi-Fi print je overal in huis eenvoudig vanaf je PC en mobiele apparaten. Dankzij het stijlvolle en compacte FastFront-design is papier plaatsen en cartridges vervangen bijzonder eenvoudig. Deze printer is ideaal voor iedereen die dagelijks wil printen, scannen en kopiëren.

Geschikt voor smartphones en tablets.


Met de Canon Easy-PhotoPrint-app heb je de flexibiliteit om overal in huis te printen vanaf en scannen naar je mobiele apparatuur. Dankzij de ondersteuning voor Apple AirPrint kun je bovendien foto's, e-mails, webpagina's en andere documenten direct vanaf je iPhone, iPad of iPod touch printen.

Print meer voor minder


Dankzij de extra capaciteit van de XL FINE-cartridges hoef je cartridges niet meer zo snel te vervangen. Je kunt hiermee aanzienlijk meer prints maken dan met standaardcartridges Ook zijn de XL-cartridges efficiënter, waardoor je tot wel 50% goedkoper uit bent per pagina – ideaal als je veel print.

Bespaar papier


Met Auto Duplex kun je automatisch dubbelzijdig printen. Hierdoor bespaar je niet alleen papier, maar produceer je bovendien professioneel ogende documenten. Slim printen vanaf het web doe je met de Easy-WebPrint EX plug-in. Hiermee print je alleen wat je nodig hebt. Kopieer eenvoudig van websites en zet alle informatie op één pagina om efficiënt te printen.

Maak snel hoogwaardige prints


Met het FINE-cartridgesysteem maak je snel gedetailleerde prints. Print snel hoogwaardige documenten en foto's met een A4 ISO ESAT-snelheid van 9,2 ipm in zwart-wit en 5,0 ipm in kleur, en print een foto van 10 x 15 cm zonder witrand in circa 44 seconden. Een A4-kleurenkopie is klaar in circa 20 seconden.

My Image Garden-software


Eén toolbox waarmee je eenvoudig foto's print en scant, en toegang krijgt tot onlineservices zoals CREATIVE PARK PREMIUM. De functie voor het sorteren van foto's, bijvoorbeeld via gezichtsdetectie, vindt alle foto's op je computer, zelfs al die lang vergeten foto's. Vervolgens kun je ze op prachtige manieren rangschikken alvorens ze te printen. Tevens kun je hiermee gemakkelijk PDF-bestanden maken en afbeeldingen naar cloudservices scannen.

Print rechtstreeks vanuit Facebook


Gebruik de Print Your Days-app om foto's van jou en je vrienden rechtstreeks vanaf Facebook te printen. Pas verschillende effecten toe of maak schitterende collages van maximaal vijf foto's per pagina tegen een van de vele achtergrondstijlen.

Bespaar energie


Verbruik minder stroom door de functie Auto Power Off te activeren. De printer wordt dan vanzelf uitgeschakeld als deze een vastgestelde tijd niet is gebruikt. Staat Auto Power On aan, dan wordt de printer vanzelf weer ingeschakeld zodra je een printopdracht start.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon PIXMA MG3250/ MG3255.

Convenient and easy to replace

Handig en gemakkelijk te vervangen

Micro ink droplets for precise print

Micro-inktdruppels voor nauwkeurig printen

High resolution photo printing

Foto's printen in hoge resolutie

Automatic double sided printing

Automatisch dubbelzijdig printen

Use and share wirelessly

Wireless gebruiken en delen

Tablet and smartphone ready

Geschikt voor tablets en smartphones

Compact design and easy operation

Compact ontwerp en eenvoudige bediening

Print images from your movies

Print beelden uit je video's

Smart web printing

Slim printen vanaf het web

High resolution scanning

Scannen in hoge resolutie

Facebook photo printing

Foto's printen vanuit Facebook

One-stop creative software

Een softwarepakket voor alle toepassingen