Canon MAXIFY MB5350

MAXIFY MB5350

Krachtige All-in-One voor de meest veeleisende kleine kantoren. Voorziet in snel dubbelzijdig printen en scannen, papiercassette voor 500 vel, bedieningsbeheer plus smartphone- en cloudconnectiviteit.

MAXIFY MB5350

Voordelen

 • Productieve All-in-One met print-, kopieer-, scan- en faxfunctie voor drukke kleine kantoren
 • Nooit meer lang wachten tot documenten zijn geprint dankzij Quick First Print en een printsnelheid van 15 kleurenpagina's per minuut en 23 zwart-wit-pagina's per minuut
 • Wi-Fi- en Ethernetverbinding: printen vanaf en scannen naar pc's, smartphones, tablets en cloudservices
 • Geïntegreerde dubbelzijdige single-pass ADF voor 50 vel en twee papiercassettes voor 250 vel
 • Print tot wel 2500 pagina's in zwart-wit en 1500 pagina's in kleur met afzonderlijk te vervangen XL-inktcartridges

Meer productinformatie

Bekijk Canon MAXIFY MB5350 in detail

Krachtige All-in-One voor kleine kantoren


Wees productief en blijf verbonden met deze robuuste en snelle All-in-One voor veeleisende kleine kantoren, met maandelijkse printvolumes van 250 tot 1500 pagina's. Met Wi-Fi- en Ethernetconnectiviteit plus professionele printkwaliteit - en bedieningsbeheer voor extra gemoedsrust - is dit de perfecte partner voor elk kantoor.

Supersnel documenten printen


Nooit meer lang wachten tot uw zakelijke documenten eindelijk zijn geprint. Snelle ISO-printsnelheden voor A4-documenten van 23 ipm in zwart-wit en 15 ipm in kleur worden gecombineerd met een eveneens snelle Quick First Print-tijd van slechts 7 seconden.

Professionele kwaliteit


De DRHD-inkten (Dual Resistant High Density) produceren scherpe tekst en levendige kleuren. Deze pigmentinkten hebben een uitstekende kleurechtheid, wat betekent dat ze in de loop der tijd niet vervagen. Bovendien zijn ze markeerstift- en frictiebestendig, waardoor ze ideaal zijn voor het printen van kwalitatief hoogwaardige zakelijke documenten.

Kostenefficiëntie


Print tot wel 2500 pagina's in zwart-wit en 1500 pagina's in kleur op A4-formaat met de XL-inktcartridges. Afzonderlijk te vervangen inktcartridges garanderen maximale productiviteit met minimale verspilling. Het optioneel verkrijgbare Multipack bevat vervangende inktcartridges in 4 kleuren. Dit maakt zijn hoogwaardige printresultaten wel heel betaalbaar.

Extra productiviteit wanneer dat nodig is


Maak licht werk van elke taak, zoals het scannen of kopiëren van meerdere pagina's, dankzij twee papiercassettes voor 250 vel, de geïntegreerde dubbelzijdige single-pass ADF voor 50 vel en het grote kleurentouchscreen. Moeiteloos dubbelzijdig printen zorgt voor een professioneler resultaat en een lager papierverbruik.

Connectiviteit


Met MAXIFY Cloud Link kun je printen vanuit veelgebruikte cloudservices zoals Evernote, Dropbox of Google Drive - rechtstreeks vanaf het scherm van de printer of vanaf een smartphone via de MAXIFY Printing Solutions-app. Scannen naar e-mail, scannen naar de cloud, Apple AirPrint-functies worden ook ondersteund.

Onderscheidingen

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon MAXIFY MB5350.

Quick 1st Print

Eerste print beschikbaar binnen 7 seconden

Single Pass 2-sided Scan

Scant beide zijden van het document

50-sheet 2-sided ADF

Automatisch meerdere pagina's kopiëren

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Wireless gebruiken en delen

500 Sheet Capacity

Productieve papierverwerking

Touch Screen

Gebruiksvriendelijk 7,5 cm touchscreen

Scan to Cloud

Voor het uploaden van documenten naar cloudservices*

Tablet and smartphone ready

Geschikt voor tablets en smartphones

 • MAXIFY MB5350
 • Netsnoer
 • Plaatsing inktcartridges
 • Installatie-CD voor Windows (Mac-stuurprogramma's zijn online verkrijgbaar)
 • Handleidingen
 • Fax-/telefoonlijnkabel