Canon MAXIFY iB4050

MAXIFY iB4050

Snelle printer voor kleine kantoren met geïntegreerde Wi-Fi- en Ethernetconnectiviteit voor printen vanaf smartphones en vanuit de cloud. Voorziet in dubbelzijdig printen en inktcartridges met hoge capaciteit voor efficiënte, kwalitatief hoogwaardige zakelijke documenten.

iB4050_Detail

Voordelen

  • Hoogvolumeprinter voor drukke kleine kantoren met twee papiercassettes voor 250 vel
  • Nooit meer lang wachten tot documenten zijn geprint dankzij Quick First Print en een printsnelheid van 15 kleurenpagina's per minuut en 23 zwart-wit-pagina's per minuut
  • Wi-Fi- en Ethernetverbinding: printen vanaf pc's, smartphones, tablets en cloudservices
  • Print tot wel 2500 pagina's in zwart-wit en 1500 pagina's in kleur met afzonderlijk te vervangen XL-inktcartridges
  • Print kwalitatief hoogwaardige documenten met DRHD-inkt die is geoptimaliseerd voor zakelijke toepassingen

Meer productinformatie

Bekijk Canon MAXIFY iB4050 in detail

Snelle printer voor kleine kantoren


Wees productief en blijf verbonden met deze robuuste snelle printer voor veeleisende kleine kantoren, met hoge printvolumes van 250 tot 1500 pagina's per maand. Met Wi-Fi- en Ethernetconnectiviteit plus professionele printkwaliteit - en bedieningsbeheer voor extra gemoedsrust - is dit de perfecte partner voor elk kantoor.

Snel documenten printen


Nooit meer lang wachten tot je zakelijke documenten eindelijk zijn geprint. Snelle ISO-printsnelheden voor A4-documenten van 23 ipm in zwart-wit en 15 ipm in kleur worden gecombineerd met een eveneens snelle Quick First Print-tijd van slechts 7 seconden.

Professionele kwaliteit


De DRHD-inkten (Dual Resistant High Density) produceren scherpe tekst en levendige kleuren. Deze pigmentinkten hebben een uitstekende kleurechtheid, wat betekent dat ze in de loop der tijd niet vervagen. Bovendien zijn ze markeerstift- en frictiebestendig, waardoor ze ideaal zijn voor het printen van kwalitatief hoogwaardige zakelijke documenten.

Kostenefficiëntie


Print tot wel 2500 pagina's in zwart-wit en 1500 pagina's in kleur op A4-formaat met de XL-inktcartridges. Afzonderlijk te vervangen inktcartridges garanderen maximale productiviteit met minimale verspilling. Het optioneel verkrijgbare Multipack bevat vervangende inktcartridges in 4 kleuren. Dit maakt zijn hoogwaardige printresultaten wel heel betaalbaar.

Extra productiviteit wanneer dat nodig is


Dankzij twee papiercassettes met een hoge capaciteit van 250 vel bent u minder tijd kwijt aan het plaatsen van papier, terwijl u met de functie voor automatisch dubbelzijdig printen probleemloos professioneel uitziende documenten print - en tegelijkertijd minder papier verbruikt.

Connectiviteit


Met MAXIFY Cloud Link kunt u rechtstreeks printen vanuit veelgebruikte cloudservices zoals Evernote, Dropbox, OneDrive of Google Drive via een smartphone of de MAXIFY Printing Solutions-app. Ondersteuning voor Apple AirPrint- en Google Cloud Print-functies is eveneens aanwezig.

Onderscheidingen

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon MAXIFY iB4050.

Quick 1st Print

Eerste print beschikbaar binnen 7 seconden

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Wireless gebruiken en delen

500 Sheet Capacity

Productieve papierverwerking

Auto 2-sided Print

Automatisch dubbelzijdig printen

Tablet and smartphone ready

Geschikt voor tablets en smartphones

High Page Yield

Efficiënte XL-inktcartridges

MAXIFY Cloud Link

Printen vanaf cloudservices

Smartphone and Tablet print

MAXIFY Printing Solutions-app

  • MAXIFY iB4050
  • Netsnoer
  • Plaatsing inktcartridges
  • Installatie-CD voor Windows (Mac-stuurprogramma's zijn online verkrijgbaar)
  • Handleidingen