Officiële Canon-merchandise nu beschikbaar in Canon-webwinkel

‘s-Hertogenbosch, 15 mei 2017 – Canon heeft haar webshop-assortiment uitgebreid met officiële Canon-merchandise. Van robuuste cameratassen tot een vintagecollectie met onder andere T-shirts, jacks en zelfs babyslabbetjes: aan elke Canon-fan is gedacht.

Collectie speciaal ontworpen ter gelegenheid van de 30ste verjaardag van het EOS System


De collectie is ontworpen ter gelegenheid van de 30ste verjaardag van het EOS System en toont camera’s uit het EOS-archief. Daarnaast bevat de vintagecollectie diverse producten met het ‘Kwanon’-logo dat was afgebeeld op de allereerste Canon-camera die in 1934 op de markt verscheen.

Naast kleding (T-shirts, jacks, sweaters en hoodies) omvat de collectie ook accessoires als paraplu’s, babyslabbetjes, baseballcaps en limited edition cameratassen. Camerafans kunnen in de webshop ook een miniatuurmodel bestellen van de Canon Hansa-camera, een replica van Canon’s eerste productiemodel en de eerste hoge kwaliteit 35mm camera die in 1936 in Japan werd geïntroduceerd.

Alle artikelen met bijbehorende prijzen zijn te vinden in de Canon-webwinkel.

Verdere informatie