Canon TS-E 17mm f/4L

TS-E 17mm f/4L

De TS-E 17 MM F/4L is ontworpen voor architectuurfotografie en maakt foto's met weinig vervorming en uitstekende scherpte. Dankzij de onafhankelijk roterende kantel- en verschuivingsmechanismen is veelzijdigheid gegarandeerd.

TS-E 17mm f4L

Voordelen

  • Ultragroothoekobjectief van 17 mm met kantel- en verschuivingsmechanismen
  • Minimale vervorming en hoge resolutie
  • ± 6,5° kanteling en ±12 mm verschuiving
  • Onafhankelijke rotatie van kantel- en verschuivingsmechanismen
  • Asferische en UD-lenselementen
  • SWC-coating en Super Spectra-coating
  • Cirkelvormig diafragma

Meer productinformatie

Bekijk Canon TS-E 17mm f/4L in detail

Nog meer mogelijkheden om het objectief te kantelen en te verschuiven


De TS-E 17mm F/4L is een ultragroothoekobjectief met kantel- en verschuivingsmechanismen dat een grote kijkhoek biedt voor zowel APS-C-sensors als full-frame-sensors. Dankzij het unieke rotatiesysteem van Canon kunnen de kantel- en verschuivingsrichting onafhankelijk van elkaar worden gedraaid. Hierdoor kunnen het perspectief en de scherptediepte afzonderlijk worden geregeld en beschikt het objectief over meer flexibiliteit.

Groot bewegingsbereik


De combinatie van een diagonale beeldhoek van 104°, een kantelhoek van ± 6,5°, een verschuiving van ± 12 mm en een rotatiehoek van ± 90° voor zowel het kantel- als verschuivingsmechanisme maken van de TS-E 17mm F/4L een van de meest flexibele objectieven die er zijn. De kantel- en verschuivingsmechanismen van de TS-E 17mm F/4L kunnen bovendien worden vergrendeld om ongewenste bewegingen te voorkomen.

Uiterst nauwkeurige lenselementen


Een uiterst nauwkeurige asferische glasgevormde lens met een grote diameter zorgt voor een uitstekende resolutie en minimale vervorming. Chromatische aberratie - veelvoorkomend probleem bij het gebruik van groothoekobjectieven - wordt tegengegaan door 4 UD-elementen. Deze eigenschappen maken het objectief bijzonder geschikt voor architectuurfotografie.

Sub-wavelength-structuurcoating


De gepatenteerde lenscoating (SWC) van Canon is speciaal ontwikkeld voor digitale fotografie. Deze coating helpt beeldschaduw en lichtvlekken veroorzaakt door interne reflectie tot een minimum te beperken, zodat uw foto's haarscherp en glashelder zijn.

Uiterst robuuste constructie


De objectieven uit de L-serie van Canon zijn gebouwd voor normaal gebruik onder de zwaarste omstandigheden. Het objectief is vocht- en stofbestendig en wordt geleverd met een lensdop en draagtas.

Loodvrije optische elementen


De TS-E 17mm F/4L is volledig gemaakt met milieuvriendelijk loodvrij glas.

Onderscheidingen

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon TS-E 17mm f/4L .

Voorbeeldgalerij

Galerij bekijken

Groothoeklenzen

Krijg een wijdere zichthoek en leg nog meer op beeld vast met Canon's assortiment aan groothoeklenzen.