Lenzen voor EOS M

Canon Mount Adapter EF-EOS M

Bevestig elke willekeurige EF-lens op je EOS M zonder verlies van kwaliteit of snelheid met deze lichtgewicht vattingsadapter.

Voordelen

 • Kleine, lichte EF-M-vattingadapter voor de EOS M

 • Compatibel met het complete assortiment

 • Afneembare statiefbevestiging

Meer productinformatie

 • Kleine, lichte EF-M-vattingadapter

  De uitstekend bij de EOS M passende kleine en lichte vattingadapter EF-EOS M neem je gemakkelijk met je mee, waar je ook naar toe gaat. Hiermee kun je EF-M-vatting op je EOS M gebruiken om de objectieven uit het Canon's uitgebreide EOS System-assortiment te bevestigen. Er gaat een wereld vol creatieve mogelijkheden voor je open.

 • Compatibel met Canon's complete assortiment EF- en EF-S-objectieven

  Breid je EOS M-systeem uit en ontdek je creatieve mogelijkheden. Dankzij de vattingadapter EF-EOS M kun je gebruikmaken van het gehele scala aan Canon EF- en EF-S-objectieven, zodat je je bestaande objectieven kunt gebruiken en nieuwe kunt proberen om de opnamen te maken die je wilt. Het uitgebreide assortiment omvat objectieven met vast brandpunt en zoomobjectieven, met een brandpuntsafstand van 8 mm tot 800 mm, waarmee je vrijwel elk type opname kunt maken, van verbluffende brede landschappen tot mooie opnamen van wild op afstand met extreme telefoto. Je kunt ook experimenteren met specialistische objectieven zoals Macro, waarmee je verrassende close-ups van verborgen details van het dagelijkse leven kunt vastleggen, of Fish Eye om unieke fotografische effecten te creëren.

 • Afneembare statiefbevestiging

  Om te zorgen voor een perfecte balans als je een opname maakt en mooie foto’s met minder onscherpte te kunnen maken, is de vattingadapter EF-EOS M uitgerust met een afneembare statiefbevestiging, waarmee je zware objectieven kunt ondersteunen op een statief.

Canon Mount Adapter EF-EOS M
Beoordelingen en recensies