Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro USM

EF-S 60mm f/2.8 Macro USM

De EF-S 60mm f/2.8 Macro USM is het eerste echte macro-objectief in de EF-S-serie. Dynamisch, compact objectief met snelle scherpstelling voor het vastleggen van details die met het blote oog niet zijn waar te nemen.

Voordelen

  • Ca. Brandpuntsafstand 96 mm (35 mm-formaat)
  • Compact en licht
  • Hoge resolutie over het hele beeld, hoog contrast en uitstekende beeldkwaliteit
  • Snelle, vrijwel geruisloze USM-autofocus
  • Handmatige scherpstelling continu beschikbaar
  • Super Spectra-coating

Meer productinformatie

Bekijk Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro USM in detail

Close-up fotografie


Met de EF-S 60mm f/2.8 Macro USM, onderdeel van de EF-S-serie objectieven, is het mogelijk levensgrote afbeeldingen op de beeldsensor te projecteren voor echte macroresultaten. Met een effectieve brandpuntsafstand van bijna 96 mm in 35 mm-formaat produceert dit objectief adembenemende close-ups. Op de minimale brandpuntsafstand van slechts 20 cm kan het onderwerp superdichtbij worden gehaald en het hele frame vullen, zodat de kleinste details zichtbaar worden.

Fascinerende miniatuurwereld


De EF-S 60mm f/2.8 Macro USM, die perfect samenwerkt met EOS-camera's voorzien van EF-S, geeft fotograferen een fascinerende, nieuwe dimensie. Natuurfotografen zullen verrukt zijn van de mogelijkheid de intrinsieke schoonheid van minuscule kenmerken te kunnen vastleggen. De mogelijkheid om op de sensor een afbeelding van het onderwerp op werkelijke grootte te reproduceren, baant de weg naar een schitterende miniatuurwereld die je publiek versteld doet staan.

Achtergrondonscherpte


Portretfotografen zullen graag werken met het grote diafragma dat de scherptediepte beperkt en een schitterend vervaagde achtergrond creëert waartegen hun onderwerp haarscherp afsteekt.

Gemakkelijk mee te nemen op reis


De EF-S 60mm f/2.8 Macro USM voegt enorme veelzijdigheid toe aan je uitrusting en maar weinig gewicht. De vrijwel geluidloze Ultra Sonic Motor maakt supersnel automatisch scherpstellen mogelijk met grote precisie, met de mogelijkheid om op elk gewenst moment over te schakelen op handmatig scherpstellen.

Resolutie en kwaliteit


Dit objectief, ontwikkeld op basis van 60 jaar ervaring in optische techniek, voldoet aan de hoogste maatstaven op het gebied van beeldkwaliteit. De beste objectieftechnologieën van Canon zijn gecombineerd om op elke brandpuntsafstand optimale resultaten te produceren, gekenmerkt door een hoge resolutie over het hele beeld, een heldere beeldweergave, een hoog contrast en een evenwichtige kleurreproductie.

Gebouwd voor digitale fotografie


Het objectief is speciaal ontworpen voor digitale fotografie en heeft speciaal ontworpen lenselementen en Super Spectra-coatings om reflectie en schittering te onderdrukken die kunnen worden veroorzaakt door reflecties van de camerasensor. De exclusieve, optionele zonnekap kan schitteringen verder verminderen.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro USM.

Voorbeeldgalerij

Galerij bekijken

Related Products