Canon EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Een veelzijdig en eenvoudig mee te nemen zoomobjectief van 18 tot 55 mm met EF-M-vatting voor de EOS M. Dit objectief is ideaal voor foto's en movies en legt alles vast: van fantastische landschappen en mooie portretten tot snelle actiebeelden.

Voordelen

  • Veelzijdig zoomobjectief van 18 tot 55 mm - perfect voor dagelijks gebruik
  • Eenvoudig mee te nemen samen met de EOS M
  • Soepele en stille STM-scherpstelling bij het maken van movies
  • Dynamic IS voor vloeiende movies
  • Haarscherpe foto's met de 4-stops Image Stabilizer
  • Snelle autofocus bij fotograferen, met continue handmatige scherpstelling

Meer productinformatie

Bekijk Canon EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM in detail

Veelzijdig zoomobjectief van 18 tot 55 mm - perfect voor dagelijks gebruik


De EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM is een hoogstaand, standaard zoomobjectief dat uitermate geschikt is voor dagelijks gebruik. Het objectief beschikt over een brandpuntsbereik van 18 tot 55 mm waarmee je alles kunt vastleggen: van fantastische landschappen en snelle actiebeelden tot mooie portretten met een vloeiende achtergrondvervaging.

Eenvoudig mee te nemen samen met de EOS M


Het uiterst slanke objectief met zijn lichte behuizing en stijlvolle buitenkant van aluminium is eenvoudig mee te nemen en wordt geleverd met EF-M-vatting die is afgestemd op je EOS M.

Soepele en stille STM-scherpstelling bij het maken van movies


Met Movie Servo AF neem je eenvoudig hoogwaardige movies op die altijd zijn scherpgesteld. De functie maakt gebruikt van Inner Focus en STM (stappenmotortechnologie) voor een geruisloze en continue scherpstelling in de movie-modus. Zo krijg je vloeiende movies met minder onscherpte.

Dynamic IS voor vloeiende movies


Bewegingsonscherpte veroorzaakt door het opnemen van movies vanuit de hand of lopend om de actie te kunnen volgen, is geen probleem. In de movie-modus van de EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM wordt de dynamische Image Stabilizer gebruikt om zowel beweging tijdens het filmen als trillingen tegen te gaan, en zo vloeiende opnamen te garanderen.

Haarscherpe foto's met de 4-stops Image Stabilizer


Met de EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM maak je haarscherpe foto's zelfs wanneer je zonder statief en bij weinig licht fotografeert. Het objectief is voorzien van Canon's vier-stops Image Stabilizer-technologie, waarmee bewegingsonscherpte wordt tegengegaan en je sublieme opnamen bij weinig licht kunt vastleggen zonder waarneembare toegenomen onscherpte.

Snelle autofocus bij fotograferen, met continue handmatige scherpstelling


Leg nu dat ene moment nu nog mooier vast dankzij het snelle autofocus-systeem, dat snel nauwkeurige en automatische scherpstelling tijdens fotograferen garandeert. Neem als jij het wilt het heft in eigen hand met de handmatige scherpstelling, waarmee je kunt scherpstellen zonder de AF-modus te hoeven verlaten.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM.

Related Products