Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM

EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM

Door de geavanceerde 3-stops Image Stabilizer-technologie (IS) is de EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM de ideale telezoom voor opnamen bij weinig licht en langere sluitertijden, zonder de effecten van camerabewegingen.

Voordelen

  • Krachtige en betaalbare vergroting
  • 3-stops Image Stabilizer
  • UD-lenselement en Super Spectra-coatings
  • Cirkelvormig diafragma zorgt voor een mooie achtergrondvervaging
  • Snelle, stille autofocus

Meer productinformatie

Bekijk Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM in detail

Sterke vergroting én betaalbaar


De krachtige, maar toch betaalbare EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM is met name interessant voor natuur- en sportfotografen die scherpere beelden willen wanneer zij opnamen maken zonder statief. Wanneer de lens wordt bevestigd op een EOS-camera met grote APS-C-sensor geeft deze een beeldhoek die ongeveer gelijk is aan een lens van 112-480 mm op een volbeeld DSLR.

Image Stabilizer


De EF 70-300mm f/5-5.6 IS USM heeft een 3-stops Image Stabilizer (IS), waardoor dit de ideale lens is voor fotograferen zonder statief. Er kunnen sluitertijden worden gebruikt die tot wel 3 stops lager liggen dan normaal, zonder dat een merkbare toename in onscherpte optreedt. Bij horizontale panning kan het IS-systeem worden ingesteld zodat deze alleen ongewenste verticale bewegingen corrigeert en het systeem wordt uitgeschakeld wanneer het systeem op een statief wordt bevestigd.

UD-lenselement


Een UD-lenselement (Ultra-low Dispersion) corrigeert kleurafwijkingen en zorgt voor een hoge resolutie en hoog contrast over het gehele zoombereik. In de objectiefconstructie is alleen milieuvriendelijk, loodvrij glas gebruikt.

Super Spectra-coating


Super Spectra-coatings zorgen voor een nauwkeurige kleurbalans en verbeterd contrast. De coatings onderdrukken ook reflectie en schittering, een veelvoorkomend probleem dat ontstaat wanneer licht via de sensor wordt weerkaatst.

Mooie achtergrondvervaging


Een bijna cirkelvormig diafragma dat elektromagnetisch wordt bediend, geeft onscherpe gebieden een zachter, regelmatiger uiterlijk en zorgt ervoor dat onderwerpen waarop is scherpgesteld, afsteken tegen een vage achtergrond.

Ultrasone scherpstelling


Een ultrasone motor zorgt voor een extreem snelle autofocus die vrijwel geluidloos is. De uitstekende blokkeerkoppel zorgt voor een nauwkeurig scherpstelpunt zonder te ver door te gaan.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM.