Canon EF 600mm f-4L IS II USM

EF 600mm f-4L IS II USM

De EF 600 mm f/4L IS II USM is een superteleobjectief voor een sterke vergroting en beschikt over geïntegreerde Image Stabilizer-technologie en een snel maximaal diafragma van f/4. De perfecte oplossing voor sport-, natuur- en wildfotografen die op locatie werken.

Voordelen

  • Hoogwaardig 600 mm objectief
  • Fluoriet en UD-elementen
  • Snel maximaal diafragma van f/4
  • Ringvormige USM voor snelle AF
  • 4-stops Image Stabilizer
  • Beschermende fluor-coating op elementen voor en achter
  • 4,5 m min focus
  • Diafragma met 9 bladen
  • Krachtige scherpstelling voor videoPower focus
  • Stof- en vochtbestendig

Meer productinformatie

Bekijk Canon EF 600mm f-4L IS II USM in detail

Compact en licht superteleobjectief


De EF 600mm f/4L IS II USM is vervaardigd uit een gecombineerde magnesiumlegering en titanium, en heeft zodoende een superlichte maar uiterst sterke en robuuste constructie.

Geavanceerd optisch ontwerp


In het complexe optische ontwerp is gebruikgemaakt van fluoriet en UD-lenselementen om abberaties en vervormingen tegen te gaan. Dankzij het snelle maximale diafragma van f/4 kan de Canon Extender EF 2.0x III op EOS-1-camera's worden gebruikt met AF.

Snelle, stille autofocus


Een ring-USM (ultrasonische motor) maakt gebruik van ultrasonische frequentietrillingen voor het aandrijven van de supersnelle autofocus, die daardoor vrijwel geruisloos werkt. Een supersnelle CPU en geoptimaliseerde AF-algoritmes dragen ook bij aan de AF-snelheid. Continue elektronische handmatige scherpstelling is mogelijk zonder de AF te hoeven uitschakelen.

Image Stabilizer


De ingebouwde Image Stabilizer-technologie (IS) maakt het mogelijk zonder de effecten van camerabewegingen uit de hand te fotograferen op sluitersnelheden die tot wel 4 stops lager liggen dan normaal. Meerdere IS-modi verbeteren de beeldkwaliteit bij panning.

IS-modus 3


Ideaal voor alle soorten actiefotografie, met name wanneer er gebruik wordt gemaakt van panning. De nieuwe IS-modus 3 activeert het Image Stabilizer-element alleen tijdens de belichting.

Verbeterde beeldkwaliteit met SWC-coating


De gepatenteerde Subwavelength structure coating van Canon is speciaal ontwikkeld voor digitale fotografie. Deze coating helpt reflecties en overstraling veroorzaakt door interne reflectie tot een minimum te beperken. De coating vermindert reflecties en zorgt voor heldere, scherpe beelden door de oorzaak van reflecties weg te halen.

Power Focus


De Power Focus-modus met twee snelheden waarover de EF 600mm f/4L IS II USM beschikt, maakt het mogelijk vloeiend scherp te stellen op constante snelheid - perfect voor video-opnamen.

Kwaliteit uit de L-serie


De L-serie vormt Canon's boegbeeld op het gebied van professionele objectieven. Deze serie vertegenwoordigt het beste in met precisie vervaardigde EF-optica. Objectieven uit de L-serie combineren superieure prestaties met ongeëvenaarde afwerking en zijn bestand tegen stof en vocht.

Accessoires


De EF 600mm f/4L IS II USM wordt geleverd met zonnekap (ET-160 WII), lensdop (E-185B) en lenskoker 600B.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon EF 600mm f-4L IS II USM.

Voorbeeldgalerij

Galerij bekijken

Related Products