Canon EF 400mm f/4 DO IS II USM

EF 400mm f/4 DO IS II USM

Een hoogwaardig superteleobjectief met Diffractive Optics-technologie voor een compacter, licht ontwerp.

Voordelen

  • Compacte en lichte 400 mm lens
  • Superieure beeldkwaliteit. Geen reflecties of kleurafwijkingen
  • 4-stops Image Stabilizer beschermt tegen cameratrilling
  • Nauwkeurig scherpstellen met de geavanceerde AF-knoppen waarbij je op elk gewenst moment op handmatig scherpstellen kunt overschakelen
  • Dankzij de weerbestendige constructie kun je blijven fotograferen, ook als de weergoden je niet gunstig gezind zijn

Meer productinformatie

Bekijk Canon EF 400mm f/4 DO IS II USM in detail

Draagbaar en licht ontwerp


De EF 400mm f/4 DO IS II USM is kleiner en lichter dan een conventioneel ontworpen 400mm f/4-objectief en weegt slechts 2100 gram. Dit komt door Canon's innovatieve Diffractive Optics-technologie (DO) die ongewenste optische effecten corrigeert die normaal gesproken door zo'n drastische verkleining zouden ontstaan.

Betere bescherming tegen reflecties en kleurafwijkingen


De derde generatie DO-technologie in de EF 400mm f/4 DO IS II USM zorgt voor zijn geweldige prestaties, vooral in de handen van sport-, wildlife- en nieuwsfotografen. Het objectief is bestand tegen reflecties en kleurafwijkingen en zorgt voor uitstekende scherpte over het hele frame.

Image Stabilizer-technologie


Zeker fotograferen met sluitertijden die tot wel vier stops langer zijn dan normaal. De Image Stabilizer (IS) op de EF 400mm f/4 DO IS II USM beschermt tegen cameratrillingen en behoudt kritische scherpte. De IS van het objectief kent drie modi: de eerste is voor stilstaande onderwerpen, de tweede voor bewegende onderwerpen en de derde is speciaal voor onverwachte, snelbewegende acties.

Blijf scherp


De intuïtieve bedieningselementen op de behuizing van de EF 400mm f/4 DO IS II USM komen vanzelf onder je vingers bij het fotograferen. Gebruik de brede handmatige scherpstelring voor de kleinste aanpassingen, terwijl je gewoon door de zoeker blijft kijken. Met de knoppen Preset Focus en Focus Stop kunnen fotografen zich op een bepaald punt in de scène richten.

Werkt ook geweldig bij films


Met de Power Focus-technologie kunnen fotografen tijdens video-opnamen focuspull-effecten gebruiken die voor soepele overgangen tussen de verschillende onderdelen van de scène zorgen.

Gemaakt om te presteren


Als het er ruig aan toegaat, kun je op de EF 400mm f/4 DO IS II USM blijven vertrouwen. De weerbestendige constructie beschermt tegen stof en vocht, terwijl de fluorcoating tegen vlekken op het frontelement water en vuil afstoot.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon EF 400mm f/4 DO IS II USM.

Related Products

Groothoeklenzen

Krijg een wijdere zichthoek en leg nog meer op beeld vast met Canon's assortiment aan groothoeklenzen.