Canon EF 400mm f/2.8L IS II USM

EF 400mm f/2.8L IS II USM

Ultrahoogwaardige supertelelens uit de L-serie met 4-stops Image Stabilizer met 3 modi. De EF 400mm f/2.8L IS II USM levert uitstekende beeldkwaliteit in een robuust ontwerp dat ideaal is voor sport- en wildlifefotografie.

Voordelen

  • 400mm f/2.8 ultrahoogwaardige supertelelens
  • Onderdeel van Canon's populaire L-serie
  • 4-stops Image Stabilizer
  • 3 IS-modi
  • Duurzaam, sterk ontwerp
  • Verbeterde beeldkwaliteit
  • Stille en snelle autofocus

Meer productinformatie

Bekijk Canon EF 400mm f/2.8L IS II USM in detail

Ultrahoogwaardige supertelelens


De EF 400mm f/2.8L IS II USM is met een groot diafragma van f/2.8 een ultrahoogwaardige supertelelens dat uitzonderlijke beeldkwaliteit levert in een duurzaam ontwerp met magnesiumlegering en titanium om het gewicht te beperken.

Kwaliteit uit de L-serie


De L-serie vormt Canon's paradepaardje op het gebied van professionele lenzen. Deze serie vertegenwoordigt het beste in met precisie vervaardigde EF-optica. Lenzen uit de L-serie combineren superieure prestaties met ongeëvenaarde afwerking en zijn zeer goed bestand tegen stof en vocht.

4-stops Image Stabilizer


Een 4-stops Optical Image Stabilizer - speciaal ontworpen voor de specifieke brandpuntsafstand van de lens - compenseert onscherpe foto's als gevolg van opnamen zonder statief of langere sluitertijden. De automatische panningdetectie levert effectieve prestaties bij het volgen van bewegende onderwerpen en doordat het IS-systeem in de lens zit, zijn de resultaten direct zichtbaar in de beeldzoeker.

3 IS-modus


Ideaal voor alle soorten actiefotografie, met name wanneer er gebruik wordt gemaakt van panning. De nieuwe IS-modus 3 activeert het Image Stabilizer-element alleen tijdens de belichting.

Verbeterde beeldkwaliteit met SWC-coating


De gepatenteerde Subwavelength structure coating van Canon is speciaal ontwikkeld voor digitale fotografie. Deze coating helpt reflecties en overstraling veroorzaakt door interne reflectie tot een minimum te beperken. De coating vermindert reflecties en zorgt voor heldere, scherpe beelden door de oorzaak van reflecties weg te halen.

Snelle, stille autofocus


Een ring-USM (ultrasonische motor) maakt gebruik van ultrasonische frequentietrillingen voor het aandrijven van de supersnelle autofocus, die daardoor vrijwel geruisloos werkt. Een supersnelle CPU en geoptimaliseerde AF-algoritmes dragen ook bij aan de AF-snelheid. Continue elektronische handmatige scherpstelling is mogelijk zonder de AF te hoeven uitschakelen.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon EF 400mm f/2.8L IS II USM.

Voorbeeldgalerij

Galerij bekijken

Related Products