Canon EF 300mm f/4L IS USM

EF 300mm f/4L IS USM

De EF 300mm f/4L IS USM is gemakkelijk draagbaar en biedt een uitstekende beeldkwaliteit. Het objectief is voorzien van UD-lenselementen voor optimale optische prestaties en Image Stabilisation-technologie om vervaging door beweging van de camera te verminderen.

Voordelen

  • Constructie en optica uit de L-serie
  • Twee UD-lenselementen
  • Snelle, stille USM-autofocus
  • Super Spectra-coatings
  • Cirkelvormig diafragma voor een uitstekende achtergrond-bokeh
  • Filtergrootte 77 mm

Meer productinformatie

Bekijk Canon EF 300mm f/4L IS USM in detail

Hoogwaardig, stabiel teleobjectief


De EF 300mm f/4L IS USM is een compact teleobjectief met Image Stabilizer om cameratrilling te compenseren door sluitertijden te gebruiken die twee stops langzamer zijn dan normaal. Stabilisatie kan in één richting worden uitgeschakeld om panning mogelijk te maken.

Kwaliteit uit de L-serie


De L-serie vormt Canons boegbeeld op het gebied van professionele objectieven. Deze serie vertegenwoordigt het beste in met precisie vervaardigde EF-optica. Objectieven uit de L-serie combineren superieure prestaties met ongeëvenaarde afwerking en zijn bestand tegen stof en vocht.

Ultrasone scherpstelling


Een ringvormige USM (Ultrasonic Motor) zorgt voor een extreem snelle autofocus die vrijwel geluidloos is. De uitstekende blokkeerkoppel zorgt voor een nauwkeurig scherpstelpunt zonder te ver door te gaan. Bovendien is handmatige scherpstelling beschikbaar, waardoor je kunt scherpstellen zonder de AF-modus te hoeven verlaten.

Super Spectra-coating


Super Spectra-coatings zorgen voor een nauwkeurige kleurbalans en verbeterd contrast. De coatings onderdrukken ook reflectie en schittering, een veelvoorkomend probleem dat ontstaat wanneer licht via de sensor wordt weerkaatst.

Integratie met E-TTL II flitsmeting


Het objectief geeft informatie over de afstand door aan een compatibel EOS-camera E-TTL II-flitssysteem om een optimale flitsmeting te garanderen.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon EF 300mm f/4L IS USM.

Related Products

Groothoeklenzen

Krijg een wijdere zichthoek en leg nog meer op beeld vast met Canon's assortiment aan groothoeklenzen.