Canon EF 300mm f/2.8L IS II USM

EF 300mm f/2.8L IS II USM

Hoogwaardige supertelelens uit de L-serie met 4-stops Image Stabilizer (3 modi), ideaal voor allerlei soorten actiefotografie. De EF 300mm f/2.8L IS II USM levert uitstekende beeldkwaliteit in een robuuste maar lichte constructie.

Voordelen

  • 300mm f/2.8 hoogwaardige supertelelens
  • Onderdeel van Canon's populaire L-serie
  • Duurzaam, sterk en lichtgewicht
  • 4-stops Image Stabilizer
  • Verbeterde beeldkwaliteit met SWC-coating
  • 3 IS-modi
  • Stille en snelle autofocus

Meer productinformatie

Bekijk Canon EF 300mm f/2.8L IS II USM in detail

Hoogwaardige supertelelens


De EF 300mm f/2.8L IS II USM is met een groot diafragma van f/2.8 een hoogwaardig supertelelens dat uitzonderlijke beeldkwaliteit levert in een duurzaam en licht ontwerp.

Kwaliteit uit de L-serie


De L-serie vormt Canon's paradepaardje op het gebied van professionele lenzen. Deze serie vertegenwoordigt het beste in met precisie vervaardigde EF-optica. Lenzen uit de L-serie combineren superieure prestaties met ongeëvenaarde afwerking en zijn zeer goed bestand tegen stof en vocht.

4-stops Image Stabilizer


Een 4-stops Optical Image Stabilizer - speciaal ontworpen voor de specifieke brandpuntsafstand van de lens - compenseert onscherpe foto's als gevolg van opnamen zonder statief of langere sluitertijden. De automatische panningdetectie levert effectieve prestaties bij het volgen van bewegende onderwerpen en doordat het IS-systeem in de lens zit, zijn de resultaten direct zichtbaar in de beeldzoeker.

Verbeterde beeldkwaliteit met SWC-coating


De gepatenteerde Subwavelength structure coating van Canon is speciaal ontwikkeld voor digitale fotografie. Deze coating helpt reflecties en overstraling veroorzaakt door interne reflectie tot een minimum te beperken. De coating vermindert reflecties en zorgt voor heldere, scherpe beelden door de oorzaak van reflecties weg te halen.

3 IS-modus


Ideaal voor alle soorten actiefotografie, met name wanneer er gebruik wordt gemaakt van panning. De nieuwe IS-modus 3 activeert het Image Stabilizer-element alleen tijdens de belichting.

Snelle, stille autofocus


Een ring-USM (ultrasonische motor) maakt gebruik van ultrasonische frequentietrillingen voor het aandrijven van de supersnelle autofocus, die daardoor vrijwel geruisloos werkt. Een supersnelle CPU en geoptimaliseerde AF-algoritmes dragen ook bij aan de snelle AF-prestatie. Continue elektronische handmatige scherpstelling is mogelijk zonder de AF-modus te hoeven uitschakelen.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon EF 300mm f/2.8L IS II USM.

Voorbeeldgalerij

Galerij bekijken

Related Products

Groothoeklenzen

Krijg een wijdere zichthoek en leg nog meer op beeld vast met Canon's assortiment aan groothoeklenzen.