Canon EF 200mm f/2.8L II USM

EF 200mm f/2.8L II USM

De EF 200mm f/2.8L II USM maakt deel uit van de L-serie professionele objectieven van Canon. Het ring-type USM-autofocussysteem en de twee UD-elementen van het objectief garanderen haarscherpe opnamen en een uitstekende beeldkwaliteit.

Voordelen

  • Constructie en optica uit de L-serie
  • Twee UD-lenselementen
  • Snelle, stille USM-autofocus
  • Super Spectra-coatings
  • Cirkelvormig diafragma voor een uitstekende achtergrond-bokeh
  • Geeft afstandsinformatie door aan de camera voor het E-TTL II-flitssysteem
  • Zachte draagtas en zonnekap

Meer productinformatie

Bekijk Canon EF 200mm f/2.8L II USM in detail

Compact teleobjectief


Twee UD-glaselementen (Ultra-Low Dispersion), gecombineerd met achterscherpstelling, zorgen dat met de EF 200mm f/2.8L II USM bijzonder scherpe opnamen kunnen worden gemaakt. De achtergrondvervaging is vloeiend en natuurlijk.

Kwaliteit uit de L-serie


De L-serie vormt Canon's paradepaardje op het gebied van professionele objectieven. Deze serie vertegenwoordigt het beste in met precisie vervaardigde EF-optica. Objectieven uit de L-serie combineren superieure prestaties met ongeëvenaarde afwerking en zijn bestand tegen stof en vocht.

Groot f/2.8-diafragma


Het maximale diafragma van f/2.8 is snel genoeg voor fotograferen bij weinig licht en maakt een flitser overbodig. Bovendien kan dankzij het grote diafragma de scherptediepte zeer nauwkeurig worden ingesteld.

Ultrasone scherpstelling


Een ringvormige USM (Ultrasonic Motor) zorgt voor een extreem snelle autofocus die vrijwel geluidloos is. De uitstekende blokkeerkoppel zorgt voor een nauwkeurig scherpstelpunt zonder te ver door te gaan. Bovendien is handmatige scherpstelling beschikbaar, waardoor je kunt scherpstellen zonder de AF-modus te hoeven verlaten.

Super Spectra-coating


Super Spectra-coatings zorgen voor een nauwkeurige kleurbalans en verbeterd contrast. De coatings onderdrukken ook reflectie en schittering, een veelvoorkomend probleem dat ontstaat wanneer licht via de sensor wordt weerkaatst.

Integratie met E-TTL II flitsmeting


Het objectief geeft informatie over de afstand door aan een compatibel EOS-camera E-TTL II-flitssysteem om een optimale flitsmeting te garanderen.

Accessoires


De EF 200 mm f/2.8L II USM wordt geleverd met zonnekap en zachte draagtas.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon EF 200mm f/2.8L II USM.

Voorbeeldgalerij

Galerij bekijken

Related Products