Canon EF 135mm f/2L USM

EF 135mm f/2L USM

De EF 135mm f/2 L USM is een snel, licht en hoogwaardig teleobjectief. Dit objectief is ideaal voor opnamen van indoor sportevenementen bij weinig licht en voor portretfotografie.

Voordelen

  • Groot diafragma van f/2
  • Snelle, stille autofocus
  • Super Spectra-coatings
  • Constructie en optica uit de L-serie
  • Cirkelvormig diafragma voor zachte bokeh
  • Integratie met E-TTL II-flitssysteem
  • Zachte draagtas en zonnekap

Meer productinformatie

Bekijk Canon EF 135mm f/2L USM in detail

Snel, licht objectief voor haarscherpe opnamen


Het grote maximale diafragma biedt fotografen de mogelijkheid opnamen te maken met relatief snelle sluitertijden, ook bij weinig licht. Hierdoor is de EF 135mm f/2.0L USM bijzonder geschikt voor het fotograferen van indoor sportevenementen. Ondanks de hoge specificatie is dit objectief met een gewicht van nog geen 750 gram betrekkelijk licht en compact.

Kwaliteit uit de L-serie


De L-serie vormt Canon's paradepaardje op het gebied van professionele objectieven. Deze serie vertegenwoordigt het beste in met precisie vervaardigde EF-optica. Objectieven uit de L-serie combineren superieure prestaties met ongeëvenaarde afwerking en zijn bestand tegen stof en vocht.

Groot diafragma van f/2


Het grote maximale diafragma van f/2 is snel genoeg voor fotograferen bij weinig licht en maakt een flitser overbodig. Bovendien kan dankzij het grote diafragma de scherptediepte zeer nauwkeurig worden ingesteld.

Ultrasone scherpstelling


Een ringvormige USM (Ultrasonic Motor) zorgt voor een extreem snelle autofocus die vrijwel geluidloos is. De uitstekende blokkeerkoppel zorgt voor een nauwkeurig scherpstelpunt zonder te ver door te gaan. Bovendien is handmatige scherpstelling beschikbaar, waardoor je kunt scherpstellen zonder de AF-modus te hoeven verlaten.

Super Spectra-coating


Super Spectra-coatings zorgen voor een nauwkeurige kleurbalans en verbeterd contrast. De coatings onderdrukken ook reflectie en schittering, een veelvoorkomend probleem dat ontstaat wanneer licht via de sensor wordt weerkaatst.

Integratie met E-TTL II flitsmeting


Het objectief geeft informatie over de afstand door aan een compatibel EOS-camera E-TTL II-flitssysteem om een optimale flitsmeting te garanderen.

Accessoires


Het objectief wordt geleverd met zonnekap en zachte draagtas.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon EF 135mm f/2L USM.

Voorbeeldgalerij

Galerij bekijken

Related Products

Groothoeklenzen

Krijg een wijdere zichthoek en leg nog meer op beeld vast met Canon's assortiment aan groothoeklenzen.