Keep it Canon

Ga voor Canon

Zorg dat u niets misloopt: gebruik originele Canon-verbruiksartikelen

Video bekijken

Een beter design

Originele Canon-verbruiksartikelen zijn speciaal ontworpen om u de betrouwbaarheid, kwaliteit en waarde te bieden die u en uw klanten van Canon-apparaten verwachten.

Ontwikkeld om naadloos samen te werken

Canon is een specialist op het gebied van afbeeldingskwaliteit en ontwerpt printapparatuur en verbruiksartikelen – inkt, toner, drums en reserveonderdelen – die naadloos op elkaar aansluiten voor optimale prestaties en maximale productiviteit.

imagerunner-advance-c3500-series

Geweldige printkwaliteit

Originele inkt en toner ondergaan kwaliteitscontroles uitgevoerd door Canon voor consistente printresultaten van hoge kwaliteit:

- Afbeeldingen van hoge kwaliteit
- Minimale fixeerfouten
- Uitstekende overdrachtsprestaties

Prints

Veilig en productief printen

Met originele Canon-inkt en -toners kunt u sneller on-demand printen en uw productiviteit optimaliseren. Daarnaast zijn ze gecertificeerd door de regelgevende instantie en getest op alle veiligheidseisen voor klanten.

- Veiligheidsinformatiebladen (SDS)
- Ames-test: test op carcinogene stoffen

Toner_Stop-Watch

Maximale betrouwbaarheid, minimale uitvaltijd

Originele Canon E-drums en reserveonderdelen garanderen:

- Een consistente kwaliteit, van de eerste tot de laatste pagina
- Hoge duurzaamheid en een lange levensduur
- Minimale uitvaltijd
- Optimale drum-betrouwbaarheid

Toner_Trophy

Minder energie, minder afval

Het gebruik van originele Canon-tonercartridges leidt tot minder energieverbruik en minder schade aan het milieu:

- Lage fixeertemperatuur
- Hoog printrendement
- Minimale printfouten

toner-spanner

Wat gebeurt er als ik geen originele Canon-verbruiksartikelen gebruik?

Er zijn een aantal mogelijke nadelen die kunnen resulteren in teleurstellende kwaliteit, een lage dichtheid of afbeeldingen met strepen. En dat kost u tijd en geld. Deze nadelen ontstaan onder andere door fouten in de ontwikkeling van toner, overdracht- of fixeerfouten en het sneller slijten van drums en tussenliggende transportbanden.

built-to-work

Case Studies

Bedrijven over de hele wereld profiteren van het gebruik van originele Canon-verbruiksartikelen. Lees de verhalen van klanten om te zien met welke uitdagingen zij werden geconfronteerd en ontdek wat zij belangrijk vinden.

GEMS

Case study

GEMS

GEMS American Academy is een internationale onderwijsinstelling. GEMS wil door kwaliteit te leveren haar reputatie hoog houden. Ontdek waarom GEMS daarom alleen originele Canon-verbruiksartikelen gebruikt.

Video bekijken

Eurocom

Case study

Eurocom

De langdurige Canon-partner Eurocom is gevestigd in Roemenië en heeft de verantwoordelijkheid over printomgevingen met meer dan 300 printers. Bij verantwoordelijkheid horen risico's. Om risico's te beperken, koopt Eurocom alleen originele Canon-verbruiksartikelen om er zeker van te zijn dat hun apparaten consistent en optimaal functioneren.

Video bekijken

Cantek

Case study

Cantek

Cantek, een Canon Premier Partner in Bulgarije, is marktleider op het gebied van multifunctionele printapparatuur. Ontdek waarom zij grote voorstanders zijn van originele Canon-verbruiksartikelen en meer dan 150 ton aan inkt verkopen.

Video bekijken

Koop geen imitatie-artikelen

Koop alleen originele producten. Let op het hologram.

Ontdek meer

-->