Zakelijk

Document management software

Stroomlijn de workflow van prepress tot afwerking. Garandeer consistente uitvoer en consistent kleurmanagement.

Volgende stappen

ONYX Thrive

ONYX Thrive

ONYX Thrive-workflowsoftware is een schaalbare printproductieoplossing op basis van Adobe® PDF Print Engine-technologie. ONYX Thrive is een echte end-to-end PDF-workflow die het hele proces omvat, van de aanlevering van de digitale bestanden tot het kleurbeheer, het printen en het snijden. ONYX Thrive-software beheert het workflowproces bij grootformaatprintproducties en stelt print service providers in staat nauwkeurige, voorspelbare en hoogwaardige printresultaten te leveren en dure fouten te beperken.

ONYX RIP

ONYX RIP

ONYX RIP-software biedt de controle en eenvoud die nodig is om de productiviteit bij grootformaatprinten te verbeteren en kleuren te beheren, zodat printshops hun productiekosten kunnen verlagen. Print service providers kunnen hun grootformaatproductieworkflows eenvoudig stroomlijnen door routinetaken te automatiseren, waardoor gebruikersfouten afnemen en de algemene efficiëntie verbetert.

ONYX Textile

ONYX Textile

ONYX Textile Edition-software is speciaal ontworpen voor de markt voor het printen van grootformaattextiel- en wanddecoraties. De software is beschikbaar als een toepassingsspecifieke editie voor ONYX RIPCenter-, ONYX PosterShop- en ONYX ProductionHouse-pakketten en als een module voor de ONYX Thrive-workflowsoftware. ONYX Textile Edition-software biedt naast alle functies van ONYX 12-software eveneens textielspecifieke functies waarmee u tijd kunt besparen en verspilling kunt voorkomen.

ONYX Advantage

ONYX Advantage

Met ONYX Advantage-softwareonderhoud beschikt u over een kosteneffectieve manier om uw ONYX RIP- en Thrive-workflowsoftware up-to-date te houden en hebt u toegang tot alle nieuwste functies. U hebt direct toegang tot ONYX-software-upgrades, -versies en releases en kunt gebruikmaken van de honderden nieuwe en bestaande printerdrivers. Gebruikers met een ONYX Advantage-contract hebben toegang tot een uitgebreide bibliotheek met on-demand video’s met producttraining en toepassingsondersteuning.

Océ ProCut software

Océ ProCut software

Océ ProCut-software biedt als enige een enkele, volledig geïntegreerde digitale workflow van de voorbereiding van voorbereide gegevens en intelligente inbedding tot afdrukken en snijden. Het is een ideale oplossing voor providers van digitale displayprints die de productieworkflow willen automatiseren met een digitaal flatbed snijmechanisme. Dit is onderdeel van een complete oplossing die ook Océ ProCut digitale snijtafels bevat.

Gerelateerde producten en services

Gerelateerde producten

Gerelateerde services

  • Zakelijke services

    Wilt u uw bedrijf laten groeien, uw productiviteit verhogen, uw printkosten verlagen of uw print- en documentgerelateerde services uitbesteden? Waar uw uitdaging ook uit bestaat, Canon kan u met services op maat helpen uw doelen te bereiken.