Canon EOS C300

EOS C300

De EOS C300 is een baanbrekende professionele cinecamera, waarin de bewezen videotechnologie en objectieven van Canon zijn samengevoegd met EOS-creativiteit. Verwisselbare EF-objectieven bieden ongekende vrijheid voor al je onderwerpen.

Voordelen

  • 8,3 Megapixel Super 35 mm CMOS-sensor; Full HD
  • Verwisselbaar objectief (EF-vatting)
  • Dual Pixel CMOS AF voor nauwkeurige en betrouwbare scherpstelling*
  • Compact, modulair, lichtgewicht
  • 50 Mbps MPEG-2 MXF op CF-kaart
  • Hoge gevoeligheid, weinig ruis
  • Canon Log Gamma
  • 24,00p voor filmproductie
  • Wi-Fi afstandsbediening
  • Naadloze workflowintegratie

Meer productinformatie

Bekijk Canon EOS C300 in detail

8,3 Megapixel Super 35 mm CMOS-sensor; Full HD


De 8,3 Megapixel Super 35 mm CMOS-sensor, speciaal door Canon ontwikkeld en geproduceerd voor video-opnamen, biedt 3-kanaals RGB-verwerking voor opname in Full HD. De sensortechnologie van Canon zorgt voor schitterende opnamen met een hoge resolutie, hoge gevoeligheid, weinig ruis, minder rolling shutter-effecten, een laag energieverbruik en andere typische voordelen van een grote sensor, zoals een prachtige kleine scherptediepte.

Verwisselbaar objectief (EF-vatting)


De EF-vatting van de EOS C300 brengt het optische erfgoed van Canon's verwisselbare EF-objectiefsysteem naar een speciaal hulpmiddel voor videoproductie. De creatieve opties zijn daardoor eindeloos dankzij de enorme collectie betaalbare en unieke objectieven. Drie ingebouwde elektronische ND-filters vergroten de opnamemogelijkheden.

Compact, modulair, lichtgewicht


De EOS C300 is ultracompact en weegt in standaardopnameconfiguratie slechts 1669 gram (zonder objectief). De afneembare greep, het handvat en het multihoek-bedieningspaneel zorgen voor maximale flexibiliteit, terwijl de robuuste, spatwaterbestendige behuizing is voorzien van onderdelen van magnesiumlegering voor extra duurzaamheid.

50 Mbps MPEG-2 MXF op CF-kaart


Neem broadcast-ready MPEG-2 MXF-bestanden met 50 Mbps (4:2:2) op twee CF-geheugenkaarten op - relay recording en gelijktijdige opname mogelijk. Standaarduitvoerformaten waaronder HD-SDI, evenals Timecode-, Genlock- en Synch-terminals voor opnamesessies met meerdere camera's.

Hoge gevoeligheid, weinig ruis


De EOS C300 beschikt over verbeterde gevoeligheid: opnamen kunnen met een ISO-waarde tot maar liefst 80000 met weinig ruis worden vastgelegd, zodat de camera geschikt is voor vrijwel alle opnameomstandigheden.

Canon Log Gamma


Een van de uitgebreide functies voor beeldaanpassing is Canon Log Gamma, waarmee bij een groot dynamisch bereik (800%) een neutrale opnamekwaliteit wordt bereikt voor maximale vrijheid bij de nabewerking. Pas meer dan 90 opnamevariabelen aan en bewaar de aanpassingen als Custom Picture-profielen in het camerageheugen of op een SD-kaart.

24,00p voor filmproductie


Standaard zijn modi voor PAL, NTSC, en 24,00p opgenomen voor framerates variërend van 23,98p tot 59,94i. Pas slow en fast motion aan met stappen van 1 fps voor ultieme creativiteit.

Wi-Fi afstandsbediening


Configureer allerlei camera-instellingen, zoals ISO-waarde, scherpstelling, diafragma en ND-filters draadloos via een gebruiksvriendelijke interface in browserstijl op je notebook, tablet of smartphone. (Optionele draadloze adapter vereist.)

Naadloze workflowintegratie


EOS C300-films kunnen naadloos in bestaande workflows worden geïntegreerd en zijn compatibel met de meest gebruikte professionele NLE-softwarepakketten.

Dual Pixel CMOS AF via service-update


Je EOS C300 kan worden geüpdatet met Canon's unieke Dual Pixel CMOS AF, die een fantastisch gebruiksgemak en creatieve controle over scherpstellen biedt. Het is heel eenvoudig om onderwerpen voortdurend in het midden van het kader te houden, waardoor ze scherp blijven. Extra bediening met een AF-vergrendelfunctie. One-Shot-scherpstellen met verbeterde nauwkeurigheid en snelheid zorgt ervoor dat je eenvoudig onderwerpen buiten het midden kunt scherpstellen.


*Vereist een betaalde service-update bij een Canon Service Center.

Onderscheidingen

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon EOS C300.

Inspiratie, onderwijs, productinformatie en nieuwsupdates: wereldwijd bereik voor professionele fotografen, videografen en gevorderde enthousiastelingen wereldwijd, die gebruikmaken van Canon-producten.

Bezoek het Canon Professional Network.

CPN.jpeg

Belangrijke update