Canon Speedlite 600EX

Speedlite 600EX

Krachtige flitser voor gebruik op de camera en los hiervan.

Voordelen

  • Richtgetal 60 (m, ISO 100, bij 200 mm)
  • Draaibare kop met 20-200 mm zoom
  • Geïntegreerde optische ontvanger
  • Witbalanscorrectiefilters
  • Snel en stil opladen

Meer productinformatie

Bekijk Canon Speedlite 600EX in detail

Snelle, krachtige bediening


Met een richtgetal van 60 (ISO 100, m) is de Speedlite 600EX krachtig genoeg om grote oppervlakken te belichten, ook als licht wordt weerkaatst tegen wanden en plafonds. De vier AA/LR6-batterijen zorgen voor stil opladen in slechts 0,1 seconde.

Functies voor indirect flitsen, draaien en zoomen


Richt de flitskop van de Speedlite 600EX omhoog of zijwaarts om het flitslicht te weerkaatsen tegen plafonds of wanden voor zachtere portretbelichting. Met de zoomkop kan de hoek van bereik worden afgestemd op het gebruikte objectief om de effectiviteit van de flitser te optimaliseren

Belichting met meerdere flitsers


Je kunt een groot aantal Speedlite 600EX flitsers tegelijk gebruiken voor multiflitsfotografie met dramatische effecten - perfect voor het fotograferen van grote objecten, interieurs of het maken van portretfoto's. Flitsers kunnen worden geplaatst in een van de drie groepen, die afzonderlijk of alle tegelijk zijn te bedienen.

E-TTL II-flitsmeting


Of je nu de Speedlite 600EX gebruikt op de camera of op afstand, Canon's E-TTL II-flitsmeting zorgt elke keer weer voor de juiste belichting.

Creatief flitsmodi


In de modus high-speed flitssynchronisatie kan de Speedlite 600EX op elke sluitersnelheid werken - perfect voor invulflitslicht op zonnige dagen. En waarom zou je de modi tweede gordijnsynchronisatie of stroboscopisch flitsen niet eens gebruiken voor speciale belichtingseffecten?

Professionele kenmerken, intuïtief ontwerp


De Speedlite 600EX biedt dezelfde weerbestendige afdichting als de Canon EOS-1D X professionele DSLR en een groot, verlicht dot matrix LCD-scherm voor snelle, eenvoudige bediening.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon Speedlite 600EX.

Speedlite 600EX Beoordelingen en recensies