EOS-1D X

De EOS-1D X combineert snelheid met beeldkwaliteit en is daardoor de nieuwste generatie camera voor professionals. De 18-Megapixel volbeeld-sensor met twee "DIGIC 5+"-processoren stelt de norm, en het maken van opnamen tot 12 fps gaat nog verder.

EOS-1D X

Voordelen

  • 18,1-Megapixel volbeeld-CMOS-sensor
  • Tot 12 fps plus 14 fps High-speed modus
  • 100-51200 ISO, tot H:204800
  • 61-punts AF-systeem
  • 100.000 pixel RGB AE-meting
  • Full-HD EOS-movie (1080p)
  • Twee "DIGIC 5+"-processoren
  • 8,11 cm (3,2 inch) Clear View II LCD-scherm met 1040k dots
  • Ethernet-poort

Meer productinformatie

Bekijk Canon EOS-1D X in detail

18,1-Megapixel volbeeld-CMOS-sensor


Een Canon 18,1-Megapixel volbeeld-CMOS-sensor levert verbluffende prestaties en maakt zelfs in de donkerste omstandigheden foto's met weinig ruis en een hoge resolutie. De volbeeld-sensor levert optimale resultaten van groothoeklenzen en biedt u meer controle over scherptediepte. De beeldresolutie overtreft de kwaliteitseisen van toonaangevende fotoagentschappen, waardoor deze ideaal is voor extra grote prints tot A2-formaat, zelfs na bijsnijden.

Supersnel opnamen maken


Leg elke seconde van de actie vast met tot 12 fps continu opnemen, dat kan worden uitgebreid tot een ongelofelijke 14 fps in supersnel opnamen maken met een continue opnamereeks van maximaal 180 grote JPEG-afbeeldingen (38 RAW).

Enorm ISO-bereik


Dankzij het uitzonderlijk grote ISO-bereik van 100 tot 51200, dat uitbreidbaar is tot een ongekende ISO 204800, kun je van de lichtste tot de donkerste omstandigheden blijven fotograferen.

61-punts AF-systeem


Met het uiterst nauwkeurige 61-punts AF-systeem met 41 uiterst gevoelige 'cross-type'-sensoren kun je nauwkeurig scherpstellen op snelbewegende onderwerpen, wat de lichtomstandigheden ook zijn. De centrale 5 AF-punten zijn dubbel 'cross-type' voor nog meer precisie.

Consistente, nauwkeurige meting


Een 100.000 pixel RGB AE-meetsysteem met een speciale DIGIC 4-processor meet niet alleen de helderheid, maar ook de kleur, om een uitermate nauwkeurige belichting te garanderen voor natuurlijke resultaten, zelfs bij de moeilijkste lichtomstandigheden.

Full-HD EOS-movies


Maak Full HD-video's (1080p) met een reeks door de gebruiker selecteerbare instellingen op een DSLR, waaronder belichting, framerates, geluids- en compressieregeling. Dankzij de HDMI-uitgang kun je video en foto's in HD-kwaliteit weergeven.

Twee "DIGIC 5+"-processoren


De nieuwste generatie dubbele "DIGIC 5+"-processoren van Canon leveren de snelste en meest geavanceerde beeldverwerking tot nu toe voor de allerbeste beeldkwaliteit. Er wordt gewerkt met 4 A/D-converters om 14-bits beeldverwerking te bieden voor vloeiende gradaties van de kleurtinten en natuurlijke kleuren, evenals geavanceerde ruisreductie bij hogere ISO-waarden.

Groot, antireflectief LCD-scherm


Dankzij het 1040k-dots 3,2 inch Clear View II LCD-scherm met een hoge resolutie kunnen foto's en video's eenvoudig en nauwkeurig worden gecontroleerd. De structuur van gehard glas is zeer duurzaam en voorkomt zelfs in het felste zonlicht reflectie.

Ethernet-poort


Via de ingebouwde Ethernet-poort kunnen foto's snel en eenvoudig rechtstreeks naar een PC of via een netwerk naar cliënten van livegebeurtenissen worden overgedragen.

Onderscheidingen

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon EOS-1D X.

18.1 megapixel CMOS

18,1 Megapixel CMOS

Large sensor for maximum control over depth of field

Grote sensor voor maximale controle over scherptediepte

High speed shooting

Snelle opnamen

Great low light shots

Prachtige opnamen bij weinig licht

Sharp images in all conditions

Haarscherpe opnamen onder alle omstandigheden

Stunning 1080p movies

Verbluffende 1080p movies

Powerful DIGIC processing

Krachtige DIGIC-verwerking

Create instant back up of images

Maak direct back-ups van opnamen

Large bright screen for clear viewing

Groot helder scherm voor duidelijke weergave

Keeping your sensor clean of dirt

Geen stof op je sensor

Creativly combine images

Combineer meerdere frames tot één geheel

Widest selection of Lenses

Het meest uitgebreide assortiment objectieven

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Inspiratie, onderwijs, productinformatie en nieuwsupdates: wereldwijd bereik voor professionele fotografen, videografen en gevorderde enthousiastelingen wereldwijd, die gebruikmaken van Canon-producten.

Belangrijke update

EOS-1D X Support