Waarom zou u kiezen voor originele Canon-cartridges voor uw laserprinter?

Sommige dingen zijn voor elkaar gemaakt. Canon-toners zijn ontworpen om naadloos samen te werken met Canon-printers en je de snelle hechtprestaties en prints van hoge kwaliteit te bieden, die je verwacht. Canon-tonertechnologie garandeert ongeëvenaarde resultaten. Vertrouw op Canon-toners voor prachtige prints die lang mooi blijven.

Blijf genieten van hoogwaardige prints

Originele Canon All-in-One cartridges garanderen superieure printkwaliteit. Ze bevatten alle essentiële print-elementen met een bepaalde levensduur, zodat de machine weer zo goed als nieuw is zodra de All-in-One cartridge is vervangen.


watch video

Genuine appeal overview laser cartridges 2015

Kwaliteitsbewaking

Met originele Canon-cartridges weet u zeker dat iedere cartridge uitstekende prestaties levert. Cartridges die opnieuw zijn gevuld, leveren mogelijk niet dezelfde printkwaliteit als nieuwe Canon-cartridges omdat de interne componenten mogelijk geheel of gedeeltelijk versleten zijn.

De productie en samenstelling van tonercartridges is een complexe procedure waarbij honderden processen betrokken zijn. Canon heeft echter een enkel geautomatiseerd productiesysteem ontwikkeld waarmee door middel van hoogstaande productietechnologie de hoogwaardige cartridges worden gemaakt die klanten van Canon verwachten.

Voorkom afzichtelijke lijnen

De lichtgevoelige drumeenheid is een van de gevoeligste beeldverwerkingscomponenten in de printer. Nieuwe Canon-cartridges zorgen ervoor dat zich op de drum en fixeerroller geen tonerdeeltjes ophopen. Dit voorkomt afzichtelijke lijnen, waas en grijze achtergronden. Tevens voorkomt het schade aan uw printer. Originele Canon-toner garandeert een correcte werking van de drumeenheid, en zorgt keer op keer voor heldere, schone documenten.

Schonere werkomgeving

Canon's exclusieve rol-laadtechnologie garandeert ozonvrije uitstoot. Deze schone technologie is niet schadelijk voor de menselijke gezondheid of het milieu en maakt de cartridge zelfs compacter omdat er minder onderdelen nodig zijn. Bovendien zijn alle Canon-toner en -cartridges ongevaarlijk. Dit houdt in dat voor Canon-cartridges geen speciale behandeling of verwerking vereist is.

Eenvoudig te recyclen

Originele cartridges kunnen worden gerecycled in het kader van Canon's recycleprogramma om de hoeveelheid afval te reduceren. Als u meer wilt weten over het programma of een gratis retourformulier wilt aanvragen, gaat u naar Canon's cartridgerecycling-pagina.

Pas op voor imitatiecartridges

Imitatie Canon-cartridges zijn zo verpakt dat het lijkt of ze door of met goedkeuring van Canon zijn geproduceerd, maar dit is niet het geval. De productie en verkoop van imitatie Canon-cartridges is niet toegestaan. Canon werkt samen met de douane, politie en organisaties op het gebied van handelsnormen om imitatie Canon-cartridges van de markt te halen en de verantwoordelijken voor de productie en verkoop voor het gerecht te dagen.

De printcapaciteit van imitatiecartridges die Canon heeft bemachtigd en getest, varieert van 28% tot 69% vergeleken met originele Canon-cartridges.

Originele tonercartridges maken het verschil

Allion Co., Ltd., een extern onderzoeksbedrijf, heeft tests uitgevoerd om het verschil in printkwaliteit tussen originele Canon-tonercartridges en tonercartridge van andere bedrijven te bepalen. Het rapport onderschrijft het voordeel van originele Canon-cartridges.

Originele tonercartridges herkennen

Kijk bij aanschaf van een Canon-cartridge altijd naar het hologram met veranderende kleuren en het originele Canon-logo op de verpakking. Alleen dan bent u verzekerd van de beste printkwaliteit met uw Canon-printer, -fax of All-in-One. De aanduiding "voor gebruik in Canon-producten" betekent niet dat het om een originele Canon-cartridge gaat.


Zoek informatie over Canon EF-, MS- en S-toners en kom meer te weten over Canon's olievrije fixeertechnologie en AIRSHELL cushion.

Waarom kiezen voor Canon's olievrije fixeertechnologie?

Printen zonder glinstering

Eenvoudig op geprint papier schrijven

Professionele printuitvoer

Met Canon's olievrije hechttechnologie krijgt u uitzonderlijk scherpe uitvoer in kleur zonder schittering dankzij de speciale, olievrije fixeertechnologie. In tegenstelling tot conventionele fixeerrollen, is aanbrengen van olie niet noodzakelijk, waardoor de glans die veel kleurenprinters produceren, ontbreekt.

De combinatie van olievrije fixatie en Canon's S-toner staat garant voor perfecte kleurenprints. S-toner bevat ronde deeltjes, allemaal exact dezelfde vorm en maat, met een waxkern. Hierdoor bereikt u vloeiende, scherpe beelden met weinig glans die een lust voor het oog zijn. U kunt zelfs probleemloos op de geprinte pagina schrijven.

Waarom kiezen voor cartridges met AIRSHELL cushion-bescherming?

Extra bescherming vermindert de kans op beschadiging

Minder afval dankzij kleinere verpakkingen

Cushion kan worden gerecycled

Een aantal Canon-cartridges wordt verpakt in een AIRSHELL cushion dat door Canon is geselecteerd voor extra bescherming. Deze baanbrekende verpakking is zowel effectief als milieuvriendelijk en heeft in 2004 een prestigieuze WorldStar Award gewonnen, uitgereikt door de World Packaging Organisation (WPO) voor het ontwerp en de innovatie.

Met AIRSHELL cushions kan een kleinere doos worden gebruikt. Hierdoor wordt de CO²-uitstoot tijdens het vervoer van de cartridge met ongeveer 20% verminderd vergeleken met conventionele verpakkingen. AIRSHELL-verpakkingen kunnen ook worden gebruikt voor het retourneren van gebruikte cartridges voor recycling, zodat ze nog meer voordeel voor het milieu opleveren.

Pagina-opbrengst

Wanneer u een cartridge selecteert, kijkt u naar zaken als prijs, kenmerken, prestaties, kwaliteit en betrouwbaarheid. De kosten per print voor verschillende modellen is natuurlijk even belangrijk. De pagina-opbrengst biedt u een nauwkeurige indicatie van het aantal pagina's dat u met een tonercartridge kunt printen.

De pagina-opbrengst van veel Canon All-in-One-tonercartridges voor zwart-witprinters wordt gemeten volgens strikte ISO-procedures (International Organization for Standardization). De ISO 19752-standaard beschrijft de methode voor het vaststellen van de toneropbrengst voor monochrome elektrofotografische printers en All-in-One printers die printercomponenten bevatten. 

De pagina-opbrengst van deze cartridges wordt gemeten onder strikt vastgelegde omstandigheden. Het onderstaande voorbeeld is sinds 2002 de standaard voor het meten van de pagina-opbrengst voor Canon's monochrome tonercartridges. Bij gebruik van originele Canon-tonercartridges bent u ervan verzekerd dat uw cartridge het aantal prints levert dat door Canon wordt aangegeven.