ENDLESS TOYS FOR ENDLESS FUN.
alt text goes here

EINDELOOS VEEL SPEELGOED

VOOR EINDELOOS VEEL PLEZIER.

Creative Park is een online-speelgoedkist met papieren modellen die garagandeerd uren speelplezier geven na slechts één druk op de printknop.

Heb je altijd al een pauw als huisdier willen hebben?

Nu kan dat. De diverse modellen nemen je mee op reis: maak verschillende dieren en gebouwen uit de hele wereld, dinosauriërs, planeten en enkele kerst- en huisdecoraties.

Have you always wanted a pet peacock?

Leer spelenderwijs leren…

Elk model is speciaal ontworpen om de verbeelding van je kind te prikkelen en laat je kind zijn creatieve vaardigheden ontwikkelen door middel van originele papieren knutselwerkjes. Je hebt alleen een printer, een paar knutselspullen en wat vrije tijd nodig.

Learn to play to learn…

Houston, het is familietijd!

Als je kind altijd op zoek is naar avontuur en je altijd spontaan met iets nieuws op de proppen moet komen, kan Creative Park jou hierbij helpen. Dankzij de makkelijk in elkaar te zetten modellen voor verschillende leeftijden krijgt iedereen in huis zijn eigen 'quality time'.

Houston, we have family time!

Alles wat je je maar kunt voorstellen.

Creative Park beschikt over enorm veel categorieën. Er is dus voor ieder wat wils. Canon heeft het allemaal — van origami en dieren tot allerlei verschillende kaarten.

ANYTHING YOU CAN IMAGINE.

Eindeloze manieren om het huis te versieren voor Pasen.

ANYTHING YOU CAN IMAGINE.