Canon Zoemini S
Blank-Rect Image

Canon Zoemini S

Direct printen om herinneringen meteen bij de hand te hebben. Maak de perfecte selfie met behulp van de ingebouwde spiegel en ringverlichting, maak verbinding met de Canon Mini Print-app en maak de ultieme groepsfoto met de op afstand bedienbare sluiter – allemaal met de Canon Zoemini S.

Zie nieuw model

Canon Zoemini S

Ontdek Canon Zoemini S

Vereeuwig leuke herinneringen met de chique geïntegreerde camera van de Canon Zoemini S met selfiespiegel, ringlicht en bediening op afstand

Video bekijken

Coole reflecties: spiegel en ringlicht voor selfies die je wilt delen

Print je mooiste opnamen met deze 8 Megapixel -fotoprinter in zakformaat. Met een ringlicht voor selfies, opnamen op afstand vanaf je smartphone via de Canon Mini Print-app en directe prints met een zelfklevende achterkant is dit het ultieme gadget voor fotoliefhebbers.

Bekijk volledige specificaties

Canon Zoemini S Specification Intro

Een geweldige combinatie

Met deze slimme 2-in-1 kun je vanaf hetzelfde apparaat opnamen maken en printen. Dankzij de 8 Megapixel camera, de Micro SD-kaartsleuf * en de Zink™-technologie is Canon Zoemini S alles wat je nodig hebt om onderweg foto’s te maken.

Picture-perfect combo

Een compacte oplossing

Deze lichtgewicht fotoprinter is verkrijgbaar in de kleuren mat zwart, parelmoerwit, roségoud en is moeiteloos overal mee naartoe te nemen omdat deze gemakkelijk in je zak of tas past.

Sleek solution
Shareable selfies

Selfies om te delen

Een spiegel aan de voorkant en ringlicht zorgen voor spectaculaire selfies en groepsfoto’s zijn een fluitje van een cent met de functie voor opnamen op afstand met de Canon Mini Print-app.

Slimme foto's

Gebruik Bluetooth** en de Canon Mini Print-app om foto's vanaf je smartphone te printen, met veel leuke filter- en collageopties. Je kunt de app ook gebruiken om de camera te programmeren met aanpasbare geluiden en een zelfontspanner voor perfecte poses.

Smart snaps

Printen en opplakken

Er is ruimte voor 10 vel zelfklevend, scheurbestendig Zink™ printpapier om je favoriete foto's te printen en op je spullen te plakken.

8 creatieve ideeën voor prints

Print, peel and stick
Canon Mini Print app

Canon Mini Print-app

Verbind je Canon Zoemini-printer met je mobiele telefoon of tablet via de Canon Mini Print-app, die gratis te downloaden is vanaf de App Store en Google Play***. Maak je eigen foto's of download direct vanaf Facebook, Instagram, Google Photos, Dropbox of iCloud. Voeg filters, AR, vervormingen, tekeningen of tekst toe voor een volledig eigen foto.

Downloaden van de App Store
Downloaden van Google Play

Canon ZINK™-fotopapier

ZINK-papier bevat laagjes microkristallen die reageren wanneer ze worden verhit. Daardoor ontstaat een foto die bestand is tegen vlekken en scheuren en is waterbestendig, zonder inkt te gebruiken.

20 vel kopen

50 vel kopen

Canon ZINK™ Photo Paper

Belangrijkste specificaties

zink

ZINKTM

Printtechnologie

Smartphone-ready

Klaar voor smartphones

iOS en Android

Chic and lightweight

Chic en licht

Model van 188 gram in mat zwart, parelmoerwit, roségoud

Resolution

314 x 600 dpi

Resolutie

Available in 4 colours

Bluetooth®

Bluetooth®-connectiviteit

5 Megapixels

8 Megapixel

Camera

Remote shutter

Sluiter op afstand bedienen

Met Canon Mini Print-app

Micro SD

MicroSD*

Geheugenkaartondersteuning

Bekijk volledige specificaties

Key Specifications
What’s in the box

Inhoud van de doos

Alles wat je nodig hebt om foto's te maken, aan te passen en te printen:

Canon instant fotoprinter Canon Zoemini S (verkrijgbaar in matzwart, parelwit of roségoud)

USB-kabel

Veiligheidsvoorschriftenblad

EWS-blad (garantie)

Verkorte handleiding (kaart)

Canon Zink™ fotopapier (10 vel) + 1 SMARTSHEET

Polsriem

Compatibele accessoires

#Freeyourstory

Durf! Leef je uit! Wees origineel. Laat ons het leven zien door jouw lens. Of het nu gaat om foto's, prints of video's, we willen jouw unieke kijk op de wereld zien, zoals jij die hebt vastgelegd.

Ontdek meer

Free Your Story Canon PowerShot G7 X Mark III

Canon Zoemini S
Beoordelingen en recensies

Gerelateerde producten

*Foto's die met de Canon Zoemini S zijn gemaakt, kunnen op de MicroSD-kaart worden opgeslagen. Afbeeldingen kunnen niet vanaf de kaart naar de Canon Zoemini S worden geüpload.

**Het Bluetooth®-woordmerk en de Bluetooth-logo's zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merken door Canon Inc. gebeurt onder licentie. Overige producten en merknamen zijn handelsmerken van de respectieve eigenaren.

***Opmerking: vereist dat een mobiel apparaat is verbonden met de Canon Zoemini via Bluetooth® en de Canon Mini Print-app, gratis verkrijgbaar in de App Store en in Google Play. Compatibel met mobiele apparaten met iOS 9.0 of nieuwer en Android-apparaten met Android 4.4 of nieuwer.