superzoom photography

Camera's met superzoom

Haal schitterende details nog dichterbij, waar je ook bent – krachtige superzoom ingebouwd in een compacte body.

Canon PowerShot ZOOM

Canon PowerShot ZOOM

Een PowerShot van handpalmformaat om die magische familie- en natuurmomenten vast te leggen bij 100 mm, 400 mm1 of een digitale verlenging tot 800 mm.

 1 De genoemde brandpuntsafstanden zijn equivalent aan 35 mm.

Ontdek meer

CANON PowerShot ZOOM
Tell your story

PowerShot SX740 HS

Vertel je verhaal in 4K met Canon's krachtige 40x superzoom

Ontdek meer

Lifestyle Walker Standing River

Krachtige 20x zoom in een compacte body

Leg dierbare momenten met verbluffende helderheid en scherpte vast met de nieuwste hoogwaardige optische Canon-innovatie. Met ZoomPlus kom je nog dichterbij met de nieuwste technologieën om het zoombereik van de camera te verdubbelen.

powerful optical zoom

Een slimme Optical Image Stabilizer

Let met Intelligent IS actie bij volle zoom en momenten bij weinig licht vast. Met Dynamic IS krijg je fantastisch stabiele opnamen, zelfs als je hardlopend filmt.

full zoom photography
sport photography

Houd je onderwerp in beeld, ook als je inzoomt

Wild en sporters staan zelden stil — met Zoom Framing Assist houd je ze in beeld. Zoom uit een scène met één druk op de knop, zodat je het onderwerp snel kunt terugvinden. Zoom weer in door de knop los te laten.

Video bekijken

Leg het leven vast zoals je het ziet.

Leg de sfeer echt vast met Canon's innovatieve HS System. De combinatie van exclusieve uiterst gevoelige sensor en krachtige DIGIC-processor zorgt voor optimale beeldkwaliteit onder alle omstandigheden.

beach photography

Gemakkelijk delen en opnamen op afstand maken met Wi-Fi en NFC

Dankzij Wi-Fi met Dynamic NFC kun je foto's en video's delen door met één tik verbinding te maken met compatibele smartphones en tablets. Fantastische foto's van wilde dieren of selfies – met de Canon Camera Connect-app maak je wireless opnamen op afstand.

Canon-compactcamera's met Wi-Fi

dynamic nfc
train photography

Experimenteer met handbediening

Ontwikkel je fotografievaardigheden en neem de creatieve touwtjes volledig in handen – in de handmatige modi (Av, Tv en M) kun je experimenteren met sluitertijden en diafragma's.

Hybrid Auto en Story Highlights

Hybrid Auto – mik en klik om fantastische foto's of video's vast te leggen. Zo krijg je automatisch scherpte, detail en kleur in elk shot. Story Highlights om een leuke video-overzicht samenvatting te maken van een dag of evenement.

sx720 hs photography

Niet alle functies zijn beschikbaar op alle camera's.