Alan Rowan with the Canon PowerShot SX740 HS in front of mountains and a lake
Blank-Rect Image

Canon PowerShot SX740 HS

De compacte zoomcamera voor op reis met 40x optische zoom en een geweldige 4K-filmresolutie.


Digifoto Starter Award

Koop in de Canon Store

Alan Rowan using the Canon PowerShot SX740 HS to photograph a stream

Ontdek de PowerShot SX740 HS

Bergbeklimmer Alan Rowan deelt zijn verhaal en vertelt waarom de PowerShot SX740 HS de beste reisgenoot voor hem is.

Video bekijken

Vertel je verhaal in 4K met Canon's krachtige 40x superzoom

Met de 40x optische zoom, supersnelle DIGIC-processor en de spectaculaire 4K-resolutie in een handzame body, is de PowerShot SX740 HS de ultieme 'all-in-one'-oplossing om waardevolle momenten met 20,3 Megapixel vast te leggen.

Bekijk volledige specificaties

Canon PowerShot SX740 HS

40x zoom in zakformaat

De PowerShot SX740 HS is maar 39,9 mm dik en beschikt over een krachtige 40x optische zoom, een CMS-sensor met 20,3 Megapixel, en een DIGIC 8 voor het gemakkelijk vastleggen van foto's in haarscherpe kwaliteit.

Capture memories in stunning 4K

Leg herinneringen vast in adembenemende 4K

Met de spectaculaire 4K-filmresolutie en 5-assige stabilisatie leg je kostbare momenten vast in ongelofelijke details, zelfs als je onderweg bent.

Perfecte composities

Canon’s unieke DIGIC 8-processor beheert camera-instellingen zoals Zoom Framing Assist en Hybrid Auto, zodat je gewoon kunt mikken & klikken voor ongelofelijke resultaten.

The Canon PowerShot SX740 HS photographing a girl in the woods

Hoge opnamesnelheden

Mis geen enkel moment dankzij de ongelofelijk snelle sluitertijd en continu-opname bij 10 fps. Maak de perfecte selfie met de zelfportretmodus en een opklapbaar LCD-scherm.

Young girl doing a cartwheel frame by frame

Galerij

Deel en bewaar foto's met Wi-Fi en Bluetooth®

Met geavanceerde Bluetooth®, Wi-Fi-connectiviteit* en Auto Transfer kun je je foto's gemakkelijk delen met en kopiëren naar een compatibele smartphone of tablet of naar je pc om je herinneringen te bewaren.

Viewing photos taken on the Canon PowerShot SX740 HS on an iPad

Canon streeft ernaar om voor 2050 de CO2-uitstoot van haar bedrijfsactiviteiten tot nul terug te brengen

Canon wil dit bereiken door een gemiddelde jaarlijkse vermindering van 3% te verwezenlijken in de CO2-uitstootverbeteringsindex per levenscyclus per product. Wat, indien waargemaakt, een vermindering van 50% betekent in 2030 ten opzichte van de uitstoot in 2008. Canon acht dit in overeenstemming met de vermindering waarom wordt gevraagd in het akkoord van Parijs.

Canon zal haar effect blijven evalueren vanuit een langetermijnperspectief om haar bijdrage aan de realisatie van een koolstofarme samenleving te toetsen.

Ontdek meer

Laat je inspireren

Van kleurrijke macrofoto's tot mistige bergtoppen. Ontdek hoe Alan Rowan met de Canon PowerShot SX740 HS de perfecte natuurfoto maakt.

Ga naar het artikel

Alan Rowan stands on the side of a hill, with yellow gorse bushes, grassy fields and a river in the valley behind him. He holds a compact camera to take a photo of the natural view.
Canon PowerShot SX740 HS WITB

Inhoud van de doos

Compactcamera PowerShot SX740 HS (ZWART)

Polsriem WS-800

Accu NB-13L

Acculader CB-2LHE

AC-kabel (E)

Gebruikershandleiding

Compatibele accessoires

Specificaties

40x

40x

Optische zoom

4K

4K

Ultra High Definition

DIGIC 8

DIGIC 8

Krachtige processor

5-axis

5-assige

Stabilisatie

20.3 Megapixel

20,3 Megapixel

CMOS-sensor

180 degree

180 graden

Opklapbaar LCD-scherm

10 fps

10 fps

Continu-opnamen

Bluetooth®

Bluetooth®

Always-on connectiviteit

Bekijk volledige specificaties

Canon PowerShot SX740 HS

Canon PowerShot SX740 HS
Beoordelingen en recensies

Gerelateerde producten

* Voor een continue verbinding tussen een smartphone of tablet en een camera via Bluetooth® moet het eerste installatieproces met de Canon Camera Connect-app worden uitgevoerd. De stabiliteit van de Bluetooth®-verbinding is afhankelijk van het model smartphone of tablet en andere omgevingsfactoren. Het Bluetooth®-woordmerk en de Bluetooth-logo's zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth® SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merken door Canon Inc. gebeurt onder licentie. Overige producten en merknamen zijn handelsmerken van de respectieve eigenaren. Een compatibele smartphone of tablet moet minstens beschikken over Bluetooth® versie 4 (of nieuwer) en iOS 8.4 (of nieuwer) of Android 5.0 (of nieuwer) en moet de nieuwste versie van de Canon Camera Connect-app hebben (beschikbaar in de Apple App Store of Google Play Store).