The state-of-the-art G-series flagship with stunning handling, speed and DSLR quality
Blank-Rect Image

Canon PowerShot G1 X Mark III

De nieuwe toonaangevende G-serie met verbluffende verwerking, snelheid en DSLR-kwaliteit

Koop in de Canon Store

Discover the Powershot G1 X III

Ontdek de Powershot G1 X Mark III

Magnum-fotograaf Alex Majoli verkent de Siciliaanse omgeving met de G1 X Mark III.

Video bekijken

De ultieme G-serie met het beste van PowerShot en EOS

Met het legendarische erfgoed is de G1 X Mark III een unieke mix van snelheid, kwaliteit en veerkracht van een DSLR met de eenvoudige bediening van een Powershot. Ideaal voor fotografen die op zoek zijn naar een 'All-in-One'-alternatief voor een DSLR.

Bekijk volledige specificaties

360 View of the G1 X Mark III
Significantly lighter and thinner than the G1 X Mark II

De G1 X Mark III, aanzienlijk lichter en dunner dan de G1 X Mark II, heeft een op EOS geïnspireerd ergonomisch ontwerp en is perfect voor de fotograaf die zijn DSLR thuis wil laten en licht wil reizen.

Uitstekende beeldkwaliteit

De G1 X Mark III beschikt over een 24,2 Megapixel APS-C sensor, een groot diafragma met 3x optische zoom met een brandpuntsafstand van 24-72 mm en een DIGIC 7-processor voor geweldige foto's en video's.

Engineered to deliver on every level, Dual Pixel CMOS AF enables assured and responsive focusing plus 4-stop stabilisation to safeguard handheld shooting.

Snel en zelfverzekerd opnamen maken

Ontworpen om aan alle verwachtingen te voldoen en voorzien van Dual Pixel CMOS AF voor gegarandeerde en responsieve scherpstelling plus 4-stops beeldstabilisatie voor opnamen zonder statief.

Prachtige, nauwkeurige verwerking

Een centrale elektronische zoeker met hoge resolutie, Touch and Drag AF en de ergonomie van EOS bieden de zekerheid van een DSLR in een compact formaat.

A centrally positioned high resolution Electronic Viewfinder, Touch and Drag AF plus EOS inspired ergonomics give DSLR levels of confidence despite the pocketable size.

60P Full HD-video's

Maak ongelooflijk gedetailleerde 60P-video's Full HD en krijg vloeiende, stabiele beelden, zelfs als je rent, dankzij Dual Pixel CMOS AF en 5-assige IS voor video's.

Full HD 60P movies

Geavanceerde aansluitmogelijkheden

Gebruik de Always-on Bluetooth®* van de G1 X Mark III om eenvoudig verbinding te maken je smartphone of tablet. Breid je creatieve mogelijkheden uit met de volledig handmatige bediening via de Camera Connect-app.

Use the G1 X Mark III’s always-on Bluetooth to easily connect to smart devices.

Canon streeft ernaar om voor 2050 de CO2-uitstoot van haar bedrijfsactiviteiten tot nul terug te brengen

Canon wil dit bereiken door een gemiddelde jaarlijkse vermindering van 3% te verwezenlijken in de CO2-uitstootverbeteringsindex per levenscyclus per product. Wat, indien waargemaakt, een vermindering van 50% betekent in 2030 ten opzichte van de uitstoot in 2008. Canon acht dit in overeenstemming met de vermindering waarom wordt gevraagd in het akkoord van Parijs.

Canon zal haar effect blijven evalueren vanuit een langetermijnperspectief om haar bijdrage aan de realisatie van een koolstofarme samenleving te toetsen.

Ontdek meer

Specificaties

3x

3x

Optische zoom

Digic 7

DIGIC 7

Krachtige processor

24.2 MP

24,2

APS-C-sensor

Dual Pixel CMOS AF

Dual Pixel CMOS AF

Snel en nauwkeurig scherpstellen

7 fps

7 fps

Met automatische scherpstelling

Large

Grote

centrale zoeker

Full HD

Full HD

60p-video's

Always-on

Always-on

Connectiviteit

Bekijk volledige specificaties

Specifications of the G1 X Mark III

Galerij

Bekijk het leven door de ogen van Magnum-fotograaf Alex Majoli met zijn G1 X Mark III op Sicilië.

What's in the box

Inhoud van de doos

PowerShot G1 X Mark III compactcamera

Lensdop

Koord voor lensdop

Draagriem NS-DC12

Riemadapters (voor NS-DC12)

Accu NB-13L

Acculader CB-2LHE

AC-voedingskabel

Gebruikershandleiding (snelstartgids)

Compatibele accessoires

Awards

Canon PowerShot
Beoordelingen en recensies

Gerelateerde producten

Jouw verhalen op jouw manier verteld

Upload je foto's en video's vanaf al je apparaten en beheer al je foto's op één plek.

Ontdek meer

* Voor een continue verbinding tussen een smartphone of tablet en een camera via Bluetooth® moet het eerste installatieproces met de Canon Camera Connect-app worden uitgevoerd. De stabiliteit van de Bluetooth®-verbinding is afhankelijk van het model smartphone of tablet en andere omgevingsfactoren. Het Bluetooth®-woordmerk en de Bluetooth-logo's zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth® SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merken door Canon Inc. gebeurt onder licentie. Overige producten en merknamen zijn handelsmerken van de respectieve eigenaren. Een compatibele smartphone of tablet moet minstens beschikken over Bluetooth® versie 4 (of nieuwer) en iOS 8.4 (of nieuwer) of Android 5.0 (of nieuwer) en moet de nieuwste versie van de Canon Camera Connect-app hebben (beschikbaar in de Apple App Store of Google Play Store).