A faster, more flexible approach to packaging.

Verpakkingen

Zorg dat uw bedrijf niet achterblijft en ontwikkel snellere, flexibelere oplossingen voor verpakkingen.

Om hun product te laten opvallen in een verzadigde markt, moeten merkeigenaren opvallende verpakkingsontwerpen maken die snel kunnen worden aangepast.

Canon's digitale technologie stroomlijnt uw workflow en maakt kleine printopdrachten sneller en voordeliger, waardoor klanten hun verpakkingen kunnen testen en perfectioneren.

De voordelen van Canon’s printoplossingen voor verpakkingen

Benefits Benefits

Bied maximale ontwerpvrijheid

Produceer verpakkingen van hoge kwaliteit die gemakkelijk kunnen worden aangepast

Benefits Benefits

Help klanten
hun ontwerpen
te voltooien

Produceer voordelig kleine printopdrachten en eenmalige prototypen

Benefits Benefits

Haal krappe deadlines

Ontwikkel geautomatiseerde end-to-end workflows met minimale voorbereiding

Benefits Benefits

Verbeter uw aanbod voor de klant

Bied nieuwe opties voor nabewerking en innovatieve printtoepassingen

Denk ‘out of the box’

Thinking out of the box.
Dankzij de ondersteuning en technologie van Canon zijn we goed op weg om onze bedrijfsdoelstellingen waar te maken

Atle Andreassen

i-Pack, oprichter

De uitdaging

i-Pack, een Noorse producent van verpakkingen en POS-materiaal, zocht naar een manier om haar diensten aan klanten te verbeteren en uit te breiden door meer intern te produceren. Outsourcing was niet alleen traag en duur, maar gaf het bedrijf geen controle over de printkwaliteit en nauwkeurigheid, en geen mogelijkheid om op een goedkope manier prototypes te maken.

Thinking out of the box.
The solution

De oplossing

Na overleg met Canon besloot i-Pack dat investeren in een Arizona UV-flatbedprinter de beste manier was om haar ambitieuze groeiplannen te verwezenlijken. De Arizona, snel en veelzijdig, was de perfecte keuze voor in het oog springende korte printopdrachten van hoge kwaliteit.

De voordelen

De oplossing van Canon halveert outsourcingkosten, verkort doorlooptijden met maximaal 30% en leidt tot een toename van 300% in printvolumes. Door de veelzijdigheid van i-Pack's nieuwe technologie kunnen ook bijzondere nieuwe toepassingen, zoals printen op hout, kunststof en staal, worden aangeboden.

The benefits

Doe uw voordeel met Canon’s onderzoek naar de rol van verpakkingen.


DOWNLOAD HET ONDERZOEKSRAPPORT

Hoe het werktOnze oplossingen

Colorado 1640
De Colorado is de eerste productieprinter met Canon's unieke UVgel-printtechnologie. De printer staat garant voor ongeëvenaarde productiviteit, met minimaal onderhoud en buitengewone printkwaliteit op het breedst mogelijke scala aan media.
The first production printer to feature Canon's unique UVgel technology
The award-winning Arizona series delivers outstanding print quality even at high speeds.
Arizona
De bekroonde Arizona-serie omvat veelzijdige UV-flatbedprinters die geschikt zijn voor een breed scala aan innovatieve toepassingen op harde en flexibele media. De printers leveren een uitstekende printkwaliteit, zelfs bij hoge snelheden.
ColorWave 700
De ColorWave 700 is een snelle en flexibele kleurenprinter die is ontwikkeld voor grafische toepassingen op groot formaat en die direct droge en waterbestendige prints van hoge kwaliteit levert op gecoate, ongecoate en speciale media.
Offering high quality, instant dry and waterproof prints on coated, uncoated and custom media.
Digital colour printing presses that offer high performance and outstanding quality
imagePRESS
De imagePRESS-serie omvat digitale persen voor printen in kleur, die uitstekende prestaties en kwaliteit bieden. Met een scala aan modellen is er een geschikte pers voor bedrijven van elke omvang.
ProCut
De ProCut-serie omvat uiterst nauwkeurige, geautomatiseerde snijsystemen die uitzonderlijke veelzijdigheid en productiviteit bieden voor grafische toepassingen. De systemen zijn uitgerust met software die uw workflow van prepress tot nabewerking stroomlijnt.
ProCut
Print in stunning quality with this range of high-performance wide format printers
imagePROGRAF
Print in verbluffende kwaliteit met deze serie hoogwaardige grootformaat printers, die het kleurbereik en de nauwkeurigheid leveren die nodig zijn voor de meest veeleisende grafische omgevingen.
ONYX Thrive
ONYX Thrive is een schaalbare softwareoplossing voor displaytoepassingen, die het gehele grootformaat productieproces vereenvoudigt met gestroomlijnde end-to-end workflows voor betrouwbare, nauwkeurige, hoogwaardige en foutvrije resultaten.
ONYX Thrive
Blijf de concurrentie voor in een snel veranderende markt met Canon's oplossingen voor geprinte verpakkingen.