CASESTUDY

Digitale verpakkingen bieden nieuwe zakelijke kansen

Ontdek hoe Intrapec nieuwe klanten van dienst is door aangepaste verpakkingen aan te bieden en door efficiënt kleine oplagen te verwerken dankzij de Arizona 2300-serie.
	 Paul de Lange, CEO of Intrapec, talks about the advantages of creating digital packaging on the Arizona

Intrapec Group is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van klantspecifieke golfkartonnen verpakkingen en displays. Met een uitgebreid en geavanceerd machinepark, een eigen ontwerpafdeling en logistiek centrum, is de organisatie uitgegroeid tot een grootschalige producent van golfkartonnen verpakkingen. De toevoeging van een Arizona-flatbetprinter uit de 2300-serie heeft niet alleen nieuwe commerciële mogelijkheden gecreëerd, maar ook Intrapec in staat gesteld om kleine oplagen efficiënt te verwerken.

"De trend in de verpakkingsindustrie is dat verpakkingen steeds persoonlijker worden. Met kleinere hoeveelheden."

Paul de Lange, CEO van Intrapec Group

Nieuwe mogelijkheden van digitale verpakkingen verkennen

Na een grondig inkoopproces besloot Intrapec Group te investeren in de Arizona 2300-serie. De gerenommeerde reputatie van Canon, de prijs-kwaliteitverhouding en het uitgebreide servicenetwerk waren belangrijke factoren bij de beslissing om voor de Arizona-flatbedprinter te kiezen. Dankzij de combinatie met de digitale Zünd-snijmachine is Intrapec nu volledig uitgerust om nieuwe mogelijkheden van digitale verpakkingen te verkennen. Ze kunnen zelfs hun offset- en flexopersen combineren met de Arizona voor gemengde toepassingen.

Een voordeel die Paul de Lange en zijn team al heeft ontdekt, is de mogelijkheid om kleine oplagen efficiënt uit te voeren. Ze zijn ook onder de indruk van het gemak waarmee ze nu prototypes en gepersonaliseerde verpakkingen kunnen maken.

"Met digitaal printen kunnen we veel eenvoudiger prototypes maken en dingen per item en per organisatie personaliseren. De mogelijkheden zijn verbluffend."

Paul de Lange, CEO van Intrapec Group

Ontdek meer

  • Arizona-flatbedserie

    Ontdek al onze Arizona-flatbedprinters.

  • Robotiseringsoplossingen voor Arizona

    Maximaliseert het gebruik van uw productieapparaten. Voor iedereen die nadenkt aan meerdere productie shifts en werk gedurende de nacht. Maak kennis met de robotiseringsoplossingen voor de Arizona.

  • Printoplossingen voor verpakkingen

    Zorg dat uw bedrijf niet achterblijft en ontwikkel snellere, flexibelere oplossingen voor verpakkingen.

Geïnteresseerd in digitaal geprinte verpakkingen?