Anonimiseren van documenten

Diensten

Anonimiseren van documenten

De AVG-wetgeving schrijft organisaties strikte richtlijnen voor over hoe om te gaan met persoonsgevoelige informatie in documenten. Wij bieden u de sleutel naar volledige ontzorging, waarmee deze (handmatige) handelingen binnen uw organisatie weg worden genomen: het digitaal onleesbaar maken en verwijderen van persoonsgevoelige data.

Vraag vrijblijvend een workshop aan

De AVG-wetgeving resulteert in uitdagingen voor organisaties zoals rijksoverheden en gemeenten; persoonsgevoelige informatie in documenten die naar een individu herleid kan worden mag niet worden gedeeld. Wanneer deze documenten gepubliceerd worden, dient men persoonsgegevens zoals namen, adressen, geboorteplaats, telefoonnummers, e-mailadressen en geslacht te anonimiseren. Dit geldt zowel voor nieuwe documenten als voor reeds bestaande, fysieke en digitale informatie.

Canon kan u hierbij ontzorgen met een totaaloplossing die analoge en/of digitale documenten met persoonsgevoelige informatie digitaal verwerkt, herkent en anonimiseert. Belangrijk hierbij is dat alleen privacygevoelige gegevens worden geredigeerd, zodat overige, niet gevoelige teksten doorzoekbaar blijven. Ook wordt de reststroom die de software niet automatisch herkent, door onze medewerkers in de applicatie alsnog correct verwerkt en geanonimiseerd.

We hanteren hiervoor een cloud based oplossing waardoor we middels Smart Shoring de meest (kosten)efficiënte methode bieden. De werkzaamheden kunnen inhuis, uithuis, near-shore of off-shore uitgevoerd worden.

DOWNLOAD DE BROCHURE (PDF)

Proces Anonimiseren

Canon kan uw organisatie ontzorgen met een totaaloplossing die analoge en/of digitale documenten met persoonsgevoelige informatie digitaal verwerkt, herkent én anonimiseert.

Deze stappen worden op basis van uw wensen en eisen doorlopen voor het anonimiseren van uw documenten.

Proces Anonimiseren

Vrijblijvende workshop

Kunt u hulp gebruiken bij het digitaliseren van documenten met naleving van de AVG-wetgeving? Canon kan u helpen met een totaaloplossing voor zowel het digitaliseren als het digitaal onleesbaar maken van persoonsgevoelige data.

Wilt u meer weten? Tijdens een kosteloze workshop onderzoeken we graag uw specifieke behoeften en lichten we geheel vrijblijvend de mogelijkheden van onze oplossing toe.
.

Vraag vrijblijvend een workshop aan

Documenten anonimiseren

De voordelen van het anonimiseren van documenten

Kostenefficiënt

Verbeter de efficiëntie en verminder de tijdverspilling

AVG ready AVG ready

AVG ready

Vertrouwelijk omgaan met persoonsgevoelige informatie in documenten

Totaaloplossing Totaaloplossing

Totaaloplossing

Cloud-based oplossing voor uw totale proces

Volledige beveiliging en compliance Volledige beveiliging en compliance

Volledige beveiliging en compliance

Een volledig secure proces; ISO 14001 gecertificeerd

Ontdek hoe Canon’s oplossing voor het anonimiseren van documenten u kan helpen.

PRAAT MET HET TEAM VAN CANON

Gerelateerde oplossingen

Ontdek meer

Privacybeleid

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout