CASE STUDY

Het succes van Grassl met de printer uit de ColorWave 3000-serie

Ontdek hoe het civieltechnisch bureau Grassl de weg vrijmaakt voor duurzame techniek, en print gebruikt in een digitale wereld.
grassl_customer_case_1080p

De weg vrijmaken voor duurzame techniek

Grassl, een toonaangevend civieltechnisch bureau dat is gespecialiseerd in duurzame techniek, is sterk afhankelijk van technische tekeningen voor projecten op het gebied van bruggen, tunnels en bescherming tegen overstromingen. De printer uit de ColorWave 3000-serie van Canon is hun vertrouwde partner voor efficiënt en betrouwbaar printen.

Printen in een digitale wereld

Voor Grassl blijft print een essentieel hulpmiddel, ook in een digitale wereld. Hoewel het bureau met diverse software werkt, zoals Building Information Modelling (BIM), gebruikt het grootformaat prints van technische tekeningen als een hybride oplossing waarmee ze klanten tijdens besprekingen en op bouwplaatsen effectief kunnen ondersteunen. Voor Grassl staat vast dat geprinte technische tekeningen onmisbaar zijn omdat ze klanten een tastbare ervaring geven, een duidelijk overzicht bieden vanwege hun grootte, en daardoor de ideale basis vormen voor een betere ondersteuning van hun klanten.

Langdurige en betrouwbare samenwerking

De langdurige samenwerking tussen Grassl en Canon is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en waardering voor de betrouwbaarheid en kwaliteit van de ColorWave-technologie. Het begon met de introductie van de ColorWave 300 en werd later uitgebreid met de ColorWave 500. Onlangs heeft Grassl haar toewijding aan superieure printoplossingen opnieuw bevestigd door te investeren in vier geavanceerde printsystemen uit de nieuwste ColorWave 3000-serie van Canon, waarmee het bureau nieuwe maatstaven stelt voor hun printbehoeften.

Naadloze integratie in kernactiviteiten

De ColorWave kan naadloos worden geïntegreerd in de kernactiviteiten van Grassl. Het engineeringteam produceert technische tekeningen, zet ze om in PDF-bestanden en print ze vervolgens in een mum van tijd met Publisher Select of de Driver Select. Zo kunnen ze zich concentreren op hun expertise terwijl ze kunnen vertrouwen op de efficiëntie van de printer.

De ColorWave-serie is een belangrijke pijler in onze workflow en staat garant voor gebruiksvriendelijke bediening, betrouwbaarheid en uitzonderlijke printkwaliteit."

Ongeëvenaarde printkwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak

De beslissing om voor de ColorWave 3600 te kiezen was gebaseerd op de unieke CrystalPoint-printkwaliteit, het gebruiksgemak en de betrouwbaarheid. Het vermogen van de printer om waterbestendige prints te maken is van onschatbare waarde voor besprekingen op locatie en voor projectuitbreiding.

Grassl employees looking at documents printed with ColorWave 3000 series

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in ons bedrijf. Canon's streven naar duurzaamheid sluit aan bij onze waarden en zorgt voor een beter kantoorklimaat bij Grassl."

Toewijding aan duurzaamheid

Grassl legt de nadruk op duurzaamheid en Canon's CrystalPoint-technologie draagt bij aan een gezonde kantooromgeving door geen schadelijke vervuilende stoffen zoals tonerstof, ozon of geur uit te stoten. De printer is ook EPEAT- en Greenguard Gold-gecertificeerd en is een ideale aanvulling op het streven van Grassl naar milieuvriendelijke praktijken.

Bridge over river

Een sterke, winstgevende samenwerking

Canon is inmiddels een essentiële strategische partner voor Grassl. Met snelle, consistente en betrouwbare services, waaronder verbruiksartikelen zoals TonerPearls en Canon-media, ondersteunt Canon alle locaties van Grassl, waardoor de efficiëntie overal wordt verbeterd.

Kortom, de samenwerking tussen Grassl en Canon, en Grassl's vertrouwen op de ColorWave 3000-printer hebben geleid tot een sterke, winstgevende samenwerking. Canon's printer is een onmisbaar hulpmiddel geworden in de technische processen van Grassl en biedt hoogwaardige prints, gebruiksgemak en duurzaamheid. Terwijl Grassl de weg blijft vrijmaken voor duurzame techniek, blijft de succesvolle samenwerking tussen het bureau en Canon groeien.

De services van Canon zijn consistent betrouwbaar en we kunnen ze van harte aanbevelen."

Ontdek meer

Wilt u weten hoe u print optimaal kunt gebruiken in een digitale wereld?