CASE STUDY

CreoGlass haalt productie in eigen huis

CreoGlass Design verkreeg controle op de kwaliteit van het productieproces en verwierf de kennis van het printen op glas door de productie van spatwanden en aanrechtbladen in huis te halen.

Download de case study (PDF)

Printbedrijf CreoGlass Design


Wij onderscheiden ons van concurrenten in de markt, omdat wij unieke ontwerpen op gehard glas maken

Richard Keane, Design- en marketingcoördinator bij CreoGlass Design

Ontwerpen op maat, superieure kwaliteit

CreoGlass Design is een ontwerper van exclusieve glazen spatwanden en aanrechtbladen voor keukens en badkamers voor zowel particuliere als zakelijke klanten. In het verleden werd de productie van geprinte glazen spatwanden en aanrechtbladen uitbesteed. Met het oog op kostenverlaging en het verkrijgen van invloed op de kwaliteit van het productieproces, was er maar één oplossing: de productie van spatwanden en aanrechtbladen in eigen huis uitvoeren.

Arizona

Kennis is macht

Door de groeiende vraag naar ontwerpen op maat, kreeg de controle op kleur een hoge prioriteit – het geprinte eindproduct diende exact overeen te komen met het oorspronkelijke ontwerp. Ook het formaat van de prints was van belang. Met zo’n focus op nichetoepassingen wilde CreoGlass Design samenwerken met een technologieleverancier die voortdurend lokale ondersteuning en kennis en expertise kon leveren. Na diverse gesprekken en demonstraties met Canon-experts over hoe het printen op glas te optimaliseren is, werd besloten te investeren in de Arizona flatbed printer.

Een keuken-opdracht van CreoGlass Design

In huis produceren

Het in huis produceren heeft ook andere commerciële voordelen opgeleverd. De Arizona 1260 XT biedt de mogelijkheid met witte inkt te printen en stelde de onderneming in staat een ‘slapend’ productportfolio nieuw leven in te blazen.

Geprinte spatwanden door CreoGlass Design


De samenwerking met Canon stelt ons in staat een punt te bereiken waarop we zelf – hier intern – hoogwaardige glastoepassingen kunnen printen

Richard Keane, Design- en marketingcoördinator bij CreoGlass Design
Benieuwd of wij met onze oplossingen ook u kunnen helpen?
Privacybeleid

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout