CASESTUDY

Van uitbesteden naar intern printen

Hoe de Colorado M-serie met UVgel de printactiviteiten van FaberExposize mogelijk maakte: 3- en 5-laags printen, wit printen en printen op magnetische media.

Moving from Latex to UVgel

Overgaan van latex naar UVgel

FaberExposize is een bekende printorganisatie die al jaren hoogwaardige printservices levert. Ze zijn uitgegroeid tot een betrouwbare en innovatieve organisatie die altijd op de hoogte is van de nieuwste technologische ontwikkelingen in de printsector. Ze werkten onlangs samen met Canon als bètaklant voor de nieuwe Colorado M-serie en delen graag hun ervaringen met de machine.

Richard Meijer, de productiemanager in Amsterdam, houdt toezicht op de activiteiten op een van de drie productielocaties. In september 2022 ging FaberExposize over op wit printen met een latexprinter. Ze waren echter niet helemaal tevreden met de resultaten, waardoor ze de nieuwe Colorado M-serie wilden uitproberen.

Production manager with Colorado M-series with UVgel

"De Colorado M-serie heeft onze verwachtingen overtroffen wat betreft het voldoen aan de eisen van onze klanten voor 3- en 5-laags printen, wit printen en printen op magnetische media."

Richard Meijer, productiemanager bij FaberExposize

Interne productie van complexe printopdrachten mogelijk maken

Volgens Richard heeft de Colorado M-serie zijn verwachtingen overtroffen wat betreft het voldoen aan de eisen van klanten voor 3- en 5-laags printen, wit printen en printen op magnetische media. In het verleden moest FaberExposize die opdrachten uitbesteden aan hun andere locaties, maar nu kunnen ze deze eenvoudig intern produceren. De hoge printsnelheid, krasbestendigheid en inkthechting aan het materiaal zijn enkele van de kenmerken van de printer waarvan Richard het meest onder de indruk is. Bovendien maakt de functie FLXfinish+ mat en glanzend printen in één keer mogelijk, waardoor een groot aantal toepassingen mogelijk is.

Printed application of Colorado M-series with UVgel

Met de Colorado M-serie blijft u de concurrentie een stap voor

Een van de gebieden waar de Colorado M-serie bijzonder nuttig blijkt voor FaberExposize is het printen op magnetische media, die vaak in winkels worden gebruikt voor verwisselbare prijskaartjes. Doordat de printer magnetische media van 0,3 mm en 0,5 mm kan verwerken, wat zeldzaam is, geeft deze printer de organisatie een voorsprong op de concurrentie. Bovendien is de betrouwbaarheid van de printer een groot voordeel. Richard kan deze 's nachts inschakelen met een volle rol en erop vertrouwen dat de printeropdracht 's ochtends klaar is. Dat is vooral handig voor wit printen, wat over het algemeen langzamer is dan CMYK.

Richard was ook blij met de PRISMAguide XL-software, die hij in slechts één dag onder de knie had. Hierdoor verliep de voorbereiding van 3- en 5-laags printen veel soepeler. Kortom, de ervaring van FaberExposize met de Colorado M-serie is uitstekend. Ze raden deze ten zeerste aan iedereen aan die op zoek is naar een solide, betrouwbare en veelzijdige printer.

"De krasbestendigheid en de inkthechting zijn uitstekend en de spuitopeningen zijn niet verstopt geraakt. Deze printer met UVgel komt zijn beloftes echt na."

Richard Meijer, productiemanager bij FaberExposize

Ontdek meer

Wilt u uw organisatie laten groeien en toepassingen met meerwaarde produceren?

Privacybeleid

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout