CASESTUDY

Creatieve vrijheid en toegang tot uitstekende printkwaliteit met de Colorado

Stap in de wereld van Zenith Graphics en ontdek de transformerende kracht van de Colorado. Dankzij de geavanceerde functies is deze UVgel-printer een integraal onderdeel geworden van het succes van Zenith Graphics.

Video on Zenith Graphics success with the Canon Colorado

Witte inkt: mogelijkheden voor creatieve expressie

Bij Zenith Graphics hebben de mogelijkheden voor witte inkt van de Colorado-printer een wereld aan creatieve mogelijkheden geopend. Zenith Graphics kan printen met witte inkt en kan diepte, contrast en luxe aan de ontwerpen toevoegen, waardoor deze op een opmerkelijke manier tot leven komen. Van levendige kleuren tot complexe details, dankzij de 4 Colorado's kan Zenith Graphics de eigen creativiteit laten zien en visueel verbluffende prints maken. Zenith produceert voornamelijk stickers voor op gebouwen, machines en voertuigen. Het bedrijf is gevestigd in de buurt van Brussel en heeft ongeveer 100 medewerkers.

Printkwaliteit die de tand des tijds doorstaat

Als het om printkwaliteit gaat, vertrouwt Zenith Graphics op de Colorado voor uitzonderlijke resultaten. Dankzij de hoge printkwaliteit wordt elk detail met precisie vastgelegd, wat resulteert in prints die een blijvende indruk achterlaten. Maar daar blijft het niet bij. De Colorado zorgt ervoor dat deze prints hun visuele impact blijven behouden, waardoor een levensduur en duurzaamheid worden gegarandeerd die de verwachtingen overtreffen.

Canon Wide Format Printer

"Ik denk echt dat onze operators de beste ambassadeurs van Canon zijn. Als we aan hen vragen met welke printer ze graag werken, noemen ze altijd de Colorado. "

Kurt Persoons, mede-eigenaar van Zenith Graphics

Een glimlach op het gezicht van printeroperators

Uit de glimlach op het gezicht van de operators bij Zenith Graphics is af te lezen dat ze het geweldig vinden om met de Colorado-printer te werken. Waarom? Omdat deze hen nooit in de steek laat. Dankzij de betrouwbaarheid en consistente uitvoerkwaliteit is elke printopdracht er een om trots op te zijn. De operators van Zenith Graphics hebben vertrouwen in de prestaties van de printer, waardoor ze hun vaardigheden en vakmanschap met gemak kunnen laten zien.

Een blijvende indruk, elke keer weer

Of het nu gaat om stickers voor gebouwen, machines of voertuigen, Zenith Graphics vertrouwt op de Colorado-printer om een blijvende indruk achter te laten. De combinatie van de geavanceerde functies van de printer en het streven van Zenith Graphics naar uitmuntendheid zorgt ervoor dat elke print een verhaal vertelt.

De Colorado is een onmisbare tool geworden voor Zenith Graphics, waarmee ze hun creativiteit de vrije loop kunnen laten en prints kunnen maken die een blijvende indruk achterlaten. Het heeft de manier verandert waarop ze het printen benaderen. Nu kunnen ze de verwachtingen van de klant overtreffen en prints maken die de tand des tijds doorstaan.

Ontdek meer

 • Arizona-flatbedserie

  Ontdek al onze Arizona-flatbedprinters.

 • Roll-to-roll Colorado-printers

  Ontdek de roll-to-roll Colorado-printers voor grootformaat graphics met UVgel-technologie.

 • PRISMAguide XL

  PRISMAguide XL is een innovatieve softwareoplossing die complexe printopdrachten vereenvoudigt en automatiseert, inclusief meerlaagse en dubbelzijdige toepassingen, zodat printbestanden in een mum van tijd klaar zijn.

 • FLXfinish⁺ biedt interessante en creatieve zakelijke mogelijkheden

  Ontdek hoe De Resolutie de concurrentie een stap voor blijft op het gebied van digitale prints voor interieurdecoratie.

Wilt u uw organisatie laten groeien en toepassingen met meerwaarde produceren?